Daca vrei insa sa afli cum o sa-ti mearga pe plan sentimental in 2010, te invitam sa citesti previziunile horoscopului iubirii:

Varsator – Iubirea in 2010 va fi pentru Varsator una calduta si multumitoare, fara probleme majore in viata conjugala. Cu ajutorul si sprijinul partenerului, in 2010, Varsatorii vor face pasi mici, dar importanti, inspre concretizarea unor dorinte si visuri mai vechi. De asemenea, Varsatorii vor avea parte de intelegere si de iubire din partea partenerului, iar acest lucru le va spori increderea in ei insisi si in propriile capacitati. Cu toate acestea, astrologii ii sfatuiesc pe Varsatori sa evite discutiile cu partenerul despre datoriile si dificultatile financiare caci acesta este un aspect care va starni cu siguranta iritarea si nemultumirea partenerului.

Daca in 2009 Varsatorii care acum sunt singuri au avut parte de o viata sentimentala tulbure, cu dificultati, framantari si nelinisti, perioade prelungite de singuratate alternate cu relatii de scurta durata, anul 2010 promite liniste sufleteasca si usurinta in rezolvarea chestiunilor sentimentale. Luptand, invocandu-si ultimele puteri, dar sperand in continuare, in anul care vine, femeile Varsator vor face tot posibilul sa aduca iubirea adevarata in viata lor. Posibilitatile de a fi raniti de un potential partener sunt reduse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca acestia se vor implica intr-o relatie, aceasta relatia va fi una frumoasa si armonioasa si foarte posibil ca aceasta sa se finalizeze cu o casatorie. Ultimele trei luni ale lui 2010 sunt favorabile intemeierii unei familii, iar problema copiilor este si ea adusa in discutie.

Pesti – Un aspect pozitiv in anul 2010 il aduce iubirea in cazul nativilor Pesti casatoriti sau implicati intr-o relatie de lunga durata. Nimeni nu spune ca nu vor fi probleme si nemultumiri, insa mai presus de toate, va avea sorti de izbanda dorinta Pestilor de a-si arata iubirea fata de partener. Viata domestica de-a lungul anului 2010 va fi una in care binele si raul se intrepatrund delicat in prima parte a anului si brutal in cea de a doua jumatate. Din cauza acestui fapt, nativii Pesti sunt somati sa-si tina sub control nervii si amaraciunea pentru a nu strica o relatie solida in care au investit destul de mult, daca nu chiar totul.

Pestii vor actiona in sensul imbunatatirii vietii sociale, antrenandu-si partenerul in activitati diverse. Femeile acestei zodii au tendinta de a se simti singure si neintelese in perioada aprilie-iulie 2010. Imprejurarile pentru cei singuri de a intalni o persoana care sa le impartaseasca viziunile, trairile si visurile vor fi la tot pasul, mai ales dupa luna august cand iubirea va veni pe nepusa masa, instalandu-se peste noaptea in inima cea mare si generoasa a Pestilor. Daca nu vrei sa suferi, mare grija la partenerul pe care ti-l alegi si la intentiile reale sau simulate ale acestuia de a se implica intr-o relatie...

Mai multe despre horoscopul general al anului 2010 poti afla aici. Iti recomandam sa citesti si horoscopul saptamanal al iubirii pentru fiecare zodie in parte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri