Daca vrei insa sa afli cum o sa-ti mearga pe plan sentimental in 2010, te invitam sa citesti previziunile horoscopului iubirii:

Leu – In primele trei luni ale lui 2010, Leul isi va pune la bataie toate puterile lui de seductie pentru a face din clipele de intimitate cu partenerul sau cele mai deosebite, pasionale si afectuoase momente. Vor exista si ceva momente de ezitare si de indoiala in care pragmaticul Leu nu va fi deloc sigur de ceea ce-si doreste, dar acestea se vor spulbera pe masura ce zilele lui Mai se apropie de sfarsit.

Tot in Mai, Leul se va lasa prada tentatiilor si ispitelor, iar tentativele de infidelitate nu sunt deloc excluse. Leul se va intoarce insa spasit in caminul sau, regretandu-si faptele, cerandu-si iubirea inapoi si promitandu-si sa nu mai calce stramb niciodata de acum incolo. Tactul, diplomatia si cainta adevarata sunt calitati care ii pot fi de un real folos Leului. Daca vor oferi respect partenerului, vor avea la schimb respectul acestuia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii Leu singuri sunt sfatuiti sa-si expuna sentimentele doar in fata persoanelor in care cred caci altfel ar putea avea de suferit.

Fecioara – In 2010, fericirea si bunastarea domestica vor avea de suferit de pe urma unor probleme cu partenerul de viata sau a unei rude apropiate a acestuia. Gandurile si actiunile pripite, deciziile luate in graba sunt de evitat cu precadere in zilele lunii Februarie. Pentru mentinerea stabilitatii in relatia cu partenerul de viata, o precautie maxima trebuie sa fie exercitata. Nu te lasa influentata de ceea ce auzi cu privire la partenerul tau caci sunt simple zvonuri! Iunie, Iulie si August sunt luni linistite si domoale, fara evenimente majore, fara schimbari importante. Septembrie aduce aventura si inedit in relatia voastra, iar calatoriile, surprizele, starea de bine si fericire se vor tine lant pana aproape de sfarsitul anului cand iarasi va veti supune relatia unor mici conflicte. Nativii Fecioara singuri isi pot descoperi marea dragostea in lunile de vara, in timpul calatoriilor in tara sau in strainatate pe care le vor efectua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri