Horoscop 2022 - Horoscop complet pentru toate zodiile. Previziuni în dragoste, carieră, bani și sănătate pentru anul 2022

20 Septembrie 2021 publicat în Lifestyle 1677 share-uri

Anul 2022 este un an special și surprinzător, iar zodiile vor fi fiecare în parte amprentate, mai mult sau mai puțin, de tranzitele planetare și de evenimentele astrale ale anului 2022. Citiți principalele previziuni astrale pentru 2022 și descoperiți ce este rezervat fiecărei zodii în parte din punct de vedere financiar și material, al dragostei și al familiei, al carierei și al sănătății în anul 2022. 

Previziuni astrale 2022

Horoscop 2022 Berbec

Zodia Berbec are un vibe extraordinar în anul 2022, deține acea energie a începutului și a entuziasmului și va încerca să o mențină pe tot parcursul anului, bucurându-se de fiecare moment și fiecare eveniment care au loc în viața sa. 2022 este un an în care nativul Berbec va călători des, atât în interes de serviciu, cât și de dragul artei și al dorinței de a explora cât mai mult, de a cunoaște cât mai mult, de a deschide ușa unor noi posibilități în viața sa.

În ceea ce privește educația, cariera și afacerile, 2022 se anunță a fi un an extrem de prosper, plin de idei și proiecte care vor fi ușor monetizate. Perioada mai-noiembrie aduce oportunități nebănuite pentru creșterea câștigurilor sale. Dorindu-și un grad de independență mai mare, mulți dintre nativii Berbec se gândesc să urmeze calea antreprenoriatului, să se lanseze în freelancing sau să își deschidă propria afacere. Contactele pe care și le-au format în 2021 le vor fi de mare ajutor în a-și lansa planurile de afaceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Timpul petrecut alături de familie se micșorează însă în acest an și este posibil să primești unele plângeri în acest sens, dar evenimentele familiale (poate chiar venirea pe lume a unui copil sau căsătoria unei rude apropiate) vor înseamna și timp de calitate împreună cu cei dragi. Îți sprijini partenerul în acest an sau copiii pentru a avea acces la o educație mai bună sau pentru a-și urma visurile. Sănătatea zodiei Berbec este bună în 2021, mai ales dacă reușește să minimizeze impactul stresului în viața sa. Nativii single au șanse mari să își găsească sufletul pereche chiar începând cu prima jumătate a anului și vor fi luați prin surprindere de unele gesturi romantice din partea acestuia, poate chiar o cerere în căsătorie.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2022 Taur

Foto: De la Mikhail Sheleh /Shutterstock

2022 este pentru zodia Taur un an al împăcării cu sine, un an al acceptării și al iertării pentru greșelile din trecut, un an armonios și plin de lucruri frumoase, în care Taurul va învăța cum să își retrăiască viața cu bucurie și pace. Comparativ cu anul 2021, cariera și viața profesională a zodiei Taur se vor îmbunătăți și ele considerabil. Taurul lucrează mai cu spor, lucrurile par a veni de la sine, fără efort, la fel ca și propunerile de colaborări, parteneriate sau de noi joburi. Taurul este și mai relaxat anul acesta, iar acest lucru îl va ajuta să ia cele mai bune decizii pentru el astfel încât să atragă abundența în viața sa în mai toate formele.

Nativii single au inima deschisă și, în cazul în care nu și-au găsit deja un partener potrivit pentru ei în 2021, ar trebui să afle că 2022 înseamnă pentru ei din punct de vedere astrologic găsirea iubirii adevărate și mature, una făcută să dureze. Mulți Tauri în acest an își văd cu ochii visul de a-și întemeia un cămin sau de a-și achiziționa locuința mult visată chiar dacă vremurile sunt, poate, nu tocmai cele mai stabile.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Nativii Taur căsătoriți sau într-o relație vor investi mai mult timp în relația lor de iubire în 2022, dedicându-și bună parte din timpul și energia lor persoanei iubite, învățând să comunice mai eficient și să își exprime sentimentele. Per ansamblu, starea ta de sănătate este bună, dar vei avea unele urcușuri și coborâșuri care te vor obliga cumva să adopți în permanență un stil de viață sănătos.

Horoscop 2022 Gemeni

Pentru zodia Gemeni, 2022 este un an al schimbărilor mici, făcute pas cu pas și în mod chibzuit, dar cu un ecou profund în viitorul acestei zodii. Aceste schimbări îi vor face pe nativii Gemeni să fie mai fericiți pe parcursul anului și le vor conferi totodată sentimentul de împlinire și de satisfacție. Mulți nativi Gemeni care simțeau că nu își găsesc sensul sau că nu sunt pe drumul cel bun, vor fi inspirați anul acesta și “luminați” de astre și hazardul divin pentru a-și găsi răspunsurile și rezolvările la frământările și întrebările lor.

Astfel, cu Jupiter în cea de-a 10-a casă încă de la începutul anului, până în luna mai, în ciuda unor mici întârzieri cauzate de Venus retrograd în casa a 8-a, în cariera ta este posibil să se întâmple lucruri extraordinare. Foarte posibil să îți schimbi locul de muncă, să obții o promovare (în special în a doua jumătate a anului, în perioada iulie-decembrie), să te apuci să faci noi cursuri sau să îți aprofundezi/ continui unele studii, să treci printr-o reconversie profesională, dar un lucru este sigur: cariera ta stă clar sub semnul norocului în 2022. Încearcă să îți stăpânești emoțiile și fricile de nou și de schimbare și vei vedea că lucrurile se vor aranja cât se poate de bine pentru tine. Noile oportunități vor aduce cu ele și șanse noi de dezvoltare și o creștere semnificativă a veniturilor.

Jupiter stimulează entuziasmul nativilor Gemeni și în dragoste, condimentându-le viața sentimentală, îmbunătățindu-le capacitatea de seducție și abilitatea de a comunica cu partenerul de viață. De asemenea, astrele sprijină inițiativele zodiei Gemeni în dragoste așa că, dacă sunteți puternic atras de cineva și intuiți o reciprocitate a sentimentelor, luați atitudine și deschideți-vă inima în fața celuilalt. Foarte posibil să nu fiți deloc dezamăgiți și să vă treziți începând o relație de toată frumusețea.

Martie, iunie, septembrie sunt cele mai norocoase luni pentru căsătorie și iubire. În ceea ce privește sănătatea, există o vulnerabilitate mai mare în 2022 la nivelul intestinelor și al organelor pelvice, dar și a extremitatilor așa că aveți grijă de voi și nu ezitați să vă faceți analizele și controalele de rutină.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri