Obrajii sunt piesa care intregesc ansamblul chipului, simbolul energiei si a vitalitatii. Obrajii, ca si trasatura faciala componenta, reprezinta secretul fortei care zace in fiecare din noi. Iata cateva dintre semnificatiile si simbolurile obrajilor pe care le-am desprins din straveche arta chinezeasca a citirii si a interpretarii trasaturilor chipului:

In spate ne caram soarta, pe chip ne purtam capacitatea de a o schimba. Semnele si capacitatile personale sunt pretutindeni in jurul nostru, pe chipurile noastre si ale celor din jur. La bazele filozofiilor si credintelor chinezesti stravechi se afla iubirea si interesul acestui popor pentru semne, intelepciune si oameni. Chitesenta naturii umane poate fi la fel de bine exprimata de chipul unei persoane ca si de actiunile, sentimentele sau comportamentul sau. Armonia unui chip este data de echilibrul si proportiile tuturor trasaturilor sale, fiecare dintre acestea avand propriile semnificatii si intelesuri.

Daca ochii reprezinta o poarta catre suflet, atunci obrajii sunt simbolul energiei si a vitalitatii noastre. Obrajii, ca si trasatura faciala componenta, semnifica secretul fortei care zace in fiecare din noi. Obrajii sunt piesa care intregesc ansamblul chipului. De aceea, importanta acestora in descifrarea nu doar a personalitatii unei persoane, dar si a starii sale de sanatate a organismului este primordiala. Iata cateva dintre semnificatiile si simbolurile obrajilor pe care le-am desprins din stravechea arta chinezeasca a citirii si interpretarii trasaturilor chipului:

Obrajii ne dezvaluie felul de a fi

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cu cat obrajii sunt mai fermi si mai puternici, cu atat puterea de autoritate, dorinta de control si influenta pe care o ai asupra celorlalti sunt mai mari, ne invata intelepciunea chinezeasca. Intr-o relatie de iubire, se spune despre partenerul cu obrajii mai puternici ca are tendinta de a-l domina pe celalalt.

Daca obrajii tai sunt proeminenti, insa nu carnosi, inseamna ca esti o persoana cumpatata si chibzuita, practica, destul de preocupata de aspectele materiale ale vietii, cu o gandire logica si analitica, cu inclinatie si dragoste catre cifre si numere, extrem de grijulie cu finantele si castigurile personale.

Daca obrajii tai se latesc sub zona ochilor inseamna ca esti o fire sensibila, capabila sa daruiasca, cu o mare capacitate de sacrificiu.

Obrajii plati, deloc proeminenti, denota o personalitate placuta in general, insa uneori apatica, necomunicativa, ocazional delasatoare si lipsita de ambitie, multumindu-se cu ceea ce are si pierzand prin aceasta atitudine multe oportunitati in viata.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Daca obrajii tai sunt ingusti, insa sanatosi si puternici, acest fapt tradeaza un caracter determinat si incapatanat, o persoana ce-si sustine convingator si pana in panzele albe ideile, nelansandu-se influentata de opiniile sau actiunile celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri