Planificarea unei nunți poate fi o sarcină destul de copleșitoare, de la alegerea locației pentru eveniment până la stabilirea unui buget care să acopere toate cheltuielile.

Dacă te numeri printre persoanele care decid să apeleze la un profesionist pentru a gestiona povestea atunci ai scăpat de multe calcule și griji. În schimb, dacă ai un buget strâns sau îți dorești ca tu să te ocupi de fiecare detaliu al nunții tale, atunci va trebui să-ți realizezi un plan foarte bine pus la punct, de la care să nu te abați.

Organizarea este esențială pentru a ține totul sub control și este elementul care te va ajuta să iei cele mai bune și corecte decizii atât pentru tine, cât și pentru partenerul și invitații tăi. Și ca să îți venim în ajutor, am pregătit pentru tine o listă cu lucrurile cărora trebuie să le acorzi o importanță majoră.

Stabilește bugetul nunții și respectă-l

Bugetul nunții este vital pentru o organizare perfectă și este factorul care îți va influența toate deciziile. Dacă familia va contribui financiar la acest eveniment atunci e cazul să stabiliți exact care este suma pe care o alocă tocmai pentru a ști cu exactitate pe ce te bazezi. Dacă nu ai parte de niciun ajutor, atunci calculează cu atenție și ai grijă la resurse. După ce ai ajuns la numărul magic, respectă-l.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Realizează o listă cu priorități

Ziua nunții este la fel de importantă și pentru partenerul tău, așadar hotărăște împreună cu el care sunt cele mai importante trei aspecte ale evenimentului. Locul de desfășurare, data, fotograful, formația sau rochia de mireasă/ costumul? Prioritizează aceste detalii și fii dispusă să faci anumite compromisuri pentru a te putea încadra în buget.

Cumpără pe rând

Unele lucruri de care ai nevoie în ziua nunții pot fi achiziționate de-a lungul anului, cum sunt verighetele, mărturiile, costumul și rochia de mireasă. Poți consulta un catalog cu bijuterii din aur și să comanzi inelele pe care le veți purta toată viața, poți merge să probezi mai multe rochii până când te vei hotărî pentru cea aleasă și ai posibilitatea să cumperi sau să-ți realizezi chiar tu mărturiile. Astfel, vei reuși să gestionezi mai bine resursele și nu te vei aglomera pe ultima sută de metri cu toate cheltuielile.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Implică partenerul în organizare

Vei forma o echipă cu viitorul soț întreaga viață, așadar implică-l activ în tot ceea ce înseamnă pregătirea marelui eveniment. Consultă-te cu el și vei vedea că lucrurile vor deveni mult mai simple. Efortul depus pentru același obiectiv nu numai că va reuși să creeze o legătură mult mai puternică între voi, ci va contribui la dezvoltarea voastră ca pereche, mai ales că va trebui să luați hotărâri importante.

Alege doar colaboratori care îți transmit încredere

Fotograful, echipa de la locația unde vei realiza evenimentul, formația și firma care se ocupă de aranjamentele florale sunt parteneri esențiali și au o contribuție vitală în crearea unei nunți perfecte. Tocmai de aceea este important să nu iei decizii pripite în privința lor și să ai încredere în ei. Acești colaboratori vor fi cei care vor face diferența între un moment memorabil sau unul mai puțin reușit. Ca totul să funcționeze fără probleme în ziua respectivă, alege oameni care au aceeași viziune ca tine și care îți înțeleg și respectă alegerile.

Principiile de bază ale mașinii CNC Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri