Conceptul de coworking presupune mai mult decât un mediu de lucru – înseamnă comunitate, creativitate, și nu în ultimul rând, ieșirea din convențional.

Aceste spații unice contribuie de multe ori la creșterea eficienței, a productivității, oferind noi posibilități oamenilor din diverse domenii de activitate.

Dinamica vieții cotidiene ne convinge tot mai mult să acceptăm schimbări, să vedem altfel spațiile în care ne desfășurăm activitatea. Transformările date de contextul actual ne oferă noi perspective de a planifica activitățile, și totuși, nevoia de a ne apropia de colegi, parteneri de business sau clienți.

Într-un prezent delicat și atipic, determinat de perioada pandemiei, companiile doresc să creeze un mediul de lucru cât mai confortabil și sigur. Conceptul de coworking rezonează întru totul, oferind o soluție pentru senzația de izolare dată de trendul work from home. Astfel, pune accentul pe construirea unei comunități, pe dezvoltarea creativității și este un mediu perfect pentru meeting-uri.

Acest concept reprezintă o alternativă inedită la mediul tradițional de lucru. Spațiile gândite special pentru coworking trebuie sa fie amenajate intr-un mod creativ, să ofere inspirație și un mediu primitor. Identitatea de brand este un aspect esențial atunci cand vine vorba de un astfel de mediu profesional, oferind sentimentul de apartenență la o comunitate.

Pasiunea pentru inovație in designul interior office

De exemplu, conceptul de design interior creat de Noblesse Group pentru compania Socar se încadrează minuțios în trendul actual al conceptului de coworking. Cu măiestrie și profesionalism, acest concept este dezvoltat chiar în cadrul companiei, reflectând identitatea și specificul brandului.

Echipa de arhitecți și designeri Noblesse a realizat designul interior pentru hub-ul ce include zona de coworking, lounge și meeting rooms din cadrul companiei Socar. Astfel, angajații beneficiază de un spațiu atractiv, relaxant, ce motivează și oferă o atmosferă plăcută la birou.

De la concept, până la implementare, echipa Noblesse Group a creat și coordonat întregul proiect. Stilul ales a fost în concordanță cu brandingul companiei – modern cu influențe orientale. Zona de coworking, cea de relaxare și socializare, cat și spațiile unde sunt amplasate barul și zona de servire a mesei au fost amenajate în același stil ce oferă un aspect unitar și o modernitate aparte. Materialele alese, de la mobilier, finisaje, corpuri de iluminat, decorațiuni, până la plantele stabilizate, se regasesc în portofoliul Noblesse.

Noblesse Group realizează proiecte de design interior office-uri, hoteluri, restaurante, spații comerciale, dar și locuințe. Acestea respectă cele mai înalte standarde și corespund, întotdeauna, dorințelor și nevoilor clientului.

Socar este o companie petrolieră a statului Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), fiind cunoscută la nivel global pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale.

Despre Noblesse Group

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și internațională.

Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii. În 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine si a obținut Premiul pentru excelență în inovație in design interior”, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie. De asemenea, Noblesse Group a fost desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie. În 2021, Noblesse Group a fost desemnat “The Best Luxury Interior Design Studio in Romania”, premiul fiind acordat de către Luxury Lifestyle Awards, New York.

Membru al Asociației Internationale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experiența vastă și un portofoliu amplu cu proiecte diverse, în care se regăsesc restaurări ale clădirilor de patrimoniu, amenajări interioare hoteluri, restaurante, spații publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design si artă, evenimente și cultură din Europa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri