Intreaga ta calatorie in aceasta viata presupune intelegerea. Suntem fiinte rationale si deseori pentru a putea imbratisa anumite lucruri in viata noastra primul pas este sa le intelegem. Sa intelegi natura dragostei si modurile de a iubi reprezinta cel mai important pas spre experimentarea ei.

Pentru ca dragostea presupune eliberarea de asteptari si acceptarea diferentelor si o data cu ea sa poti sa-ti continui calatoria.

4. Da-ti voie sa fii tu asa cum le dai voie celorlalti sa fie ei insisi

Aceasta este cea mai buna cale sa creezi un mediu fara judecata. Crede-ma, cand iti permiti tie si celorlati sa actioneze in concordanta cu propria lor natura, increderea va curge cat de natural se poate. Sa reduci condamnarile, presupunerile, asteptarile la tacere poate deveni o experienta eliberatoare. E posibil sa nu-ti faca placere ce ar putea alege sa creada insa fi constienta ca e necesar sa le dai spatiu si libertate sa aleaga in conformitate cu momentele din viata lor pentru ca si ei la fel ca si tine au nevoie de spatiu sa existe pentru a putea deveni.

Dragostea nu are nimic de-a face cu lanturile ci ma degraba cu aripile. Ai inteles metafora, da?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

5. Crezi cu toata taria ca meriti sa iubesti si sa fii iubita.

Pare atat de simpla insa poate fi cel mai greu pas. Daca nu esti pe deplin constienta, propriul sentiment ca nu meriti poate deveni blocajul care te impiedica sa iubesti si sa fi iubita. Constientizeaza ca nu e vina ta, si ca e posibil ca acest blocaj sa fie parte din copilaria ta asa cum ti-am mai spus, cand ai simtit ca un membru al familiei te-a tradat sau te-a abuzat. Indiferent de cauza, draga mea, e important sa afli ca aceste experiente nu determina ceea ce meriti si ce nu.

Faptul ca esti demna de iubire se naste din sentimentul si decizia ta de a crede ca intr-adevar meriti. Nu trebuie sa faci nimic sa demonstrezi nimanui acest lucru pentru ca ai acest drept. Ai dreptul sa iubesti si sa fii iubita, indiferent ce-ti spun gurile rele. Acesta este adevarul cu care traiesti de azi inainte. Anuleaza orice gand negativ care te-ar face sa crezi altceva. Tu insati esti iubirea si cauti doar sa devii cea mai buna expresie a acestui sentiment.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Dragostea reprezinta insasi fiinta ta.

Intreaga ta calatorie in acesta viata presupune intelegerea. Suntem fiinte rationale si deseori pentru a putea imbratisa anumite lucruri in viata noastra primul pas este sa le intelegem. Sa intelegi natura dragostei si modurile de a iubi reprezinta cel mai important pas spre experimentarea ei.

‘’In viata ta, iubirea ar trebui sa fie o realitate, nu doar o poezie, nu doar un vis. Ea trebuie concretizata. Nu este niciodata tarziu sa traiesti, pentru prima data, iubirea.’’-Osho

Astept comentariile tale pe aceasta tema.
Cu drag,
Cristina

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Garbo de Cristina Miculete, viitor psiholog, trainer dezvoltare personala in formare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri