Intreaga ta calatorie in aceasta viata presupune intelegerea. Suntem fiinte rationale si deseori pentru a putea imbratisa anumite lucruri in viata noastra primul pas este sa le intelegem. Sa intelegi natura dragostei si modurile de a iubi reprezinta cel mai important pas spre experimentarea ei.

Printre certuri si scandaluri, despartiri si izgoniri in camera ei nu a reusit nicicand sa simta, sa vada o imagine sau macar o aroma a acestui sentiment. Timpul a trecut si fata, in loc sa-si urmeze cursul normal in viata, a cautat mereu sa suplimenteze aceasta lipsa de iubire. A incercat prin popularitate, relatii dupa relatii, barbati peste barbati in patul ei, insa niciunul care sa-i dezamorteasca sufletul si sa gaseasca izvorul dragostei. Relatii esuate cu cei din jur si cuvintele magice aruncate cu usurinta in stanga si in dreapta.

Cu cat ardea de dorinta sa cunoasca iubirea cu cat ea intarzia sa apara. Rautatea inconstienta se reflecta asupra celor din jurul ei si in final ajungea tot singura in camera ei. Pe perioade scurte de timp, capta atentia celorlalti, isi punea o masca si iesea in lume. Viata sociala la un nivel inalt, captura dupa captura, totul in goana dupa atentie si popularitate pe care ea le confunda cu iubirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Urmari? Cu siguranta. Incepand cu personalitatea ei si mai apoi reflectandu-se in relatiile umane pe care le traia. Din dorinta de a capta atentia i-a transformat pe cei din jurul sau in sclavi si ideea de fericire a celorlalti din jurul ei au determinat-o sa sa aleaga sa saboteze tot ce era frumos in jurul ei. Undeva in mintea ei functiona ideea ca daca ea nu e fericita si toti ceilalti din jurul ei sunt, trebuie sa faca ceva sa distruga asta.

Constient isi spunea mereu ca e demna de iubire, ca merita si ea sa fie fericita insa gandurile din inconstient nu ii dadeau pace. Nimeni nu mi-a spus ca sunt importanta. Nimeni nu m-a invatat ce inseamna iubirea. Nu cunosc fericirea. Nu ma pretuiesc si nu ma iubesc indeajuns de mult.

Care crezi ca sunt urmarile? Cine crezi ca e de vina? ti dai seama cat de frustrant trebuie sa fie, sa vezi ca ceilalti din jurul tau au relatii de calitate, sa vezi ca au un partener care sta langa ele mai mult de 24 ore, dupa ce a iesit din asternuturile calde. Iubire o data sau de 2 ori pe saptamana, insa fara intimitate. Relatii pasagere si neputiinta sa-l pastreze langa ea.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Daca simti ca nu ai experimentat acea intimitate, daca ai avut in viata ta barbati cati in luna si in stele insa nici unul nu te-a facut sa experimentezi intimitatea, undeva un fir din calatoria ta nu a fost chiar drept. Esti atragatoare, ai grija de aspectul tau fizic, de cariera ta, de popularitate si viata sociala insa cand vine vorba de relatii dezastru total.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri