Semnificatiile numerologice ale numelui de familie: Descopera personalitatea partenerului tau!

23 Noiembrie 2009 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Cunoasterea semnificatiei numelui de familie al partenerului este importanta nu doar in sensul cunoasterii complete a celui iubit, ci si in sensul imbunatatirii si armonizarii relatiilor dintre voi doi. Procedeul numerologic prin care puteti afla mai multe despre partener este cel clasic, de altfel extrem de simplu, cu care probabil ca multi dintre voi sunteti familiarizati.

Cifra 9 a numelui de familieBarbatii cu numarul reprezentativ 9 sunt barbati extrem de vanitosi, pretentiosi, prevazatori si lucizi, exigenti cu ei insisi, dar si cu ceilalti, dispunand de suficienta rabdare pentru a obtine in viata succesul. Cu o personalitate puternica, gratie increderii netarmuite pe care o au in ei insisi, se impun cu usurinta si isi impun cu usurinta si ideile. Multi dintre acestia s-au nascut sa fie lideri si sa-i influenteze si conduca pe ceilalti. Au gusturi exclusiviste, o gandire lucida si practica, actiuni caracterizate prin perseverenta, implicandu-se trup si suflet in concretizarea a ceea ce si-au propus.

Cum este 9 in cuplu – Avand alaturi persoana potrivita care sa-i mai tempereze egoismul, dar totusi sa nu-i inhibe dorinta de a obtine succesul, barbatul 9 poate deveni extrem de devotat partenerei si familiei. Deseori, eforturile sale se concretizeaza inspre asigurarea persoanelor iubite a celor mai bune conditii de viata . Chiar daca pare egoist, prin iubire isi poate dezvolta suficient de mult latura generozitatii. Este perfect capabil sa impartaseasca din preaplinul sau material si spiritual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Image main: Gerd Altmann /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri