23 Noiembrie 2009 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Cunoasterea semnificatiei numelui de familie al partenerului este importanta nu doar in sensul cunoasterii complete a celui iubit, ci si in sensul imbunatatirii si armonizarii relatiilor dintre voi doi. Procedeul numerologic prin care puteti afla mai multe despre partener este cel clasic, de altfel extrem de simplu, cu care probabil ca multi dintre voi sunteti familiarizati.

Cifra 7 a numelui de familie - Barbatii cu numarul 7 ca numar al familiei incearca in mod constant sa imbunatateasca propriile cunostinte, dar si pe cele ale celor din jur. Nu suporta sa fie criticati, insa au tendinta de a-i critica si de a-i analiza pe ceilalti dupa ceea ce le este oferit la o prima vedere. Sunt perfectionisti si nu suporta greselile. Sunt persoane saritoare si daca stii sa le soliciti ajutorul, o sa fii uimita de cate sunt dispusi sa faca pentru tine. Au nevoie de un mediu linistit si armonios in care sa-si poata dezvolta mintile lor ultraactive.

Cum este 7 in cuplu – Pentru a avea o viata sentimentala implinit si pentru a evita accesele de singuratate care il paste uneori, barbatul 7 trebuie sa invete sa-si exprime sentimentele cu aceeasi pasiune cu care isi exprima gandurile si ideile. De asemenea, trebuie sa manifeste mai multe intelegere fara de partenera si de ceilalti, acceptandu-i asa cum sunt, cu defecte si calitati, cu performante si defecte. Infatuarea sa trebuie temperata, la fel si tendinta sa de a se simti superior celor din jur. Nimeni nu este perfect. Nici macar el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Cifra 8 a numelui de familie- Barbatii 8 sunt Don-Juanii numerologiei. Nestatornici, mereu pusi pe duca si cu chef de distractie, nehotarati, instabili, nesiguri pe ceea ce promit, pusi pe harta si scandal nu se poate spune ca nu au spirit la fel cum nu li se poate nega puterea de seductie. Cuvinte urate si tensiuni inalte se pot naste atunci cand cineva le ataca reputatia sau cand se pune prea mult pret pe stabilitate, bani, consecventa, familie, un job sigur. Cu toate acestea, chiar daca refuza sa recunoasca, fericirea lor in viata va veni tocmai pe aceasta cale. Au nevoie sa-si gaseasca echilibrul cu ei insisi pentru ca mai apoi sa-l gaseasca si in relatiile cu ceilalti.

Cum este 8 in cuplu – Nu este deloc greu sa faci un barbat 8 sa se indragosteasca de tine, insa este greu sa-l tii prea mult timp alaturi. Extrem de sociabil, barbatul 8 adora sa faca cuceriri, sa faca inimi multe sa suspine dupa el, rareori implicandu-se in totalitate. Un astfel de barbat stie insa cum sa faca o femeie sa se simta frumoasa, feminina si iubita. Foarte greu va fi convins sa se aseze la casa lui si are nevoie de mult curaj pentru a nu fugi vazand cu ochii la auzul unor cuvinte precum "responsabilitati" si "stabilitate". Noul si aventura il stimuleaza de cele mai multe ori.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri