23 Noiembrie 2009 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Cunoasterea semnificatiei numelui de familie al partenerului este importanta nu doar in sensul cunoasterii complete a celui iubit, ci si in sensul imbunatatirii si armonizarii relatiilor dintre voi doi. Procedeul numerologic prin care puteti afla mai multe despre partener este cel clasic, de altfel extrem de simplu, cu care probabil ca multi dintre voi sunteti familiarizati.

Cum este 2 in cuplu - Ca parteneri in relatiile de iubire, barbatii 2 sunt capabili sa iubeasca total, chiar daca uneori prea posesiv. Nu se tem de angajamentele pe termen lung si includ familia printre scopurile existentei lor in viata. Cu partenera potrivita, isi pot dezvolta latura generoasa mai mult. Problemele care pot aparea in cuplu sunt legate de tendinta acestora de a crede ca oamenii care le sunt dragi le apartin de drept si de fapt. Daca sunt jigniti in orgoliul si demnitatea lor, poarta pizma pentru vreme indelungata, gasind o placere deosebita in gasirea metodei potrivite de razbunare.

Cifra 3 a numelui de familie - Barbatii 3 sunt extremisti, nu se multumesc cu mediocritatea, vor totul sau nimic si din aceasta cauza vor intampina de-a lungul vietii opozitii, destule barfe, vorbe urate sau critici. Prin natura lor sunt inventivi si spontani, creativi, inclinati catre arte sau domenii in care se mizeaza pe originalitate si inedit, multi dintre ei fiind inzestrati cu un talent nativ extraordinar. Se imprietenesc cu usurinta si nu intampina dificultati in a cunoaste persoane noi. In majoritatea timpului, ideile lor sunt progresiste, iar ca personalitate... barbatii 3 pot fi incantatori si cuceritor de sarmanti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Cum este 3 in cupluDesi sunt firi adaptabile si pot trece prin tragedii si furtuni mari cu zambetul pe buze, in cuplu si familie se pot dovedi inconsecventi, inflexibili si nehotarati in actiunile lor. Rareori isi doresc ca cineva, fie ea si persoana iubita, sa intervina intr-o chestiune la care tin mai mult ca la ochii din cap: libertatea.

Cifra 4 a numelui de familie - Barbatii care au ca cifra reprezentativa a numelui de familie cifra 4 sunt persoane care iubesc nespus de mult munca, adevarul si dreptatea si persoane pe care te poti baza atunci cand ai nevoie. Daca si-au pus ceva in cap, de regula nu se dau batuti pana cand nu aduc la o finalitate pozitiva acel ceva. Cand sunt insa presati de timp sau li se impun circumstante si conditii, devin agitati, nervosi si isi pierd repede cumpatul. Sunt insa inteligenti, stiu sa impuna respect si deciziile lor in viata dovedesc maturitate si o gandire profunda.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Cum este 4 in cupluIn cuplu, barbatii 4 sunt incapatanati, intelegatori, grijulii si protectori cu persoana iubita. Dificultati in relatia de cuplu pot aparea din cauza faptului ca acestia au tendinta de a deveni dependenti de munca, preferand succesul si recunoasterea sociala in locul fericirii personale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri