Nu vreau neaparat raul dusmanilor, dar vreau sa moara neaparat de ciuda si obida. Stiu cultura multa: mai exista cineva in zilele noastre care nu a auzit de Coelho? Am talent si stiu sa spun multe intr-un stil plastic: despre alte pitipoance. Faima o obtin putini. Banii doar cei care muncesc din greu si cateodata nici acestia. Mai imi ramane frumusetea ca si cale de salvare.

Iertati-ma daca nu m-am prezentat pana acum ca eu va iert ca m-ati confundat cu altele. Eu nu sunt ultimul racnet de pitipoanca, sunt stilata si doar “iubi” are dreptul sa ma aline “piti”. Nu vreau succes in rate, vreau succes cu orice pret, un succes rapid, nebun, mai nebun decat nebunia din viata. Nu sunt ca toate celelalte pitzi. Sunt diferita. Am stil. Eu chiar arat bine, chiar sunt foarte frumos si uniform bronzata. Am clasa... mai mult business, decat eleganta. Pot sa spun “te iubesc” fara sa clipesc, fara sa o simt sau sa o cred. Am crescut in mahala, dar ma dau in vant dupa placerile luxului.

Imi place ca din cand in cand sa ma plimb in micul Paris, sa inspir aerul curat pe langa Dambovita si sa dau o fuga sa beau cafea pe bulevardele Dorobantilor mai putin decat sa fac shopping des la Milano, sa port haine stramte de pocnesc. Nu am cercei fosforescenti sau cercei cat roata carutii, nici contururi de buze ingrosata, dar am botoxuri injectate. Ma pot indragosti doar de un fotbalist, om de afaceri sau orice om cu dare de mana capabil sa ma merite. Ma dau cu parfum Dior, am telefon din ultima generatie pe care il tin la vedere pe masa, am unghii false, cercei nu fosforescenti, dar mari cat roata carutii. Sunt, fara modestie, frumoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Jobul meu de vis este in televiziune sau pe pasarelele de moda. In public prefer caviarul, insa in particular mananc de mama focului seminte de floarea soarelui. Ascult muzica clasica, dar in momentele acute de singuratate nimic nu ma unge la suflet mai mult decat o manea cantata. Uneori sunt stilata, alteori port siglele firmelor la vedere, ochii mei superbi sunt pusi si mai mult in evidenta de lentile de contact si de un machiaj doar un peu strident. Sunt intotdeauna stapana pe situatii, sunt frumoasa tuturor si in acest sens buzele mele devin din ce in ce mai tuguiate. Faza cu mallul e stiuta toata: sunt intepata si vreau sa sfidez prin atitudine. Am dispret pentru sarantoci si amarati si sunt rece ca o moarta, dar am pasiune si extaz pentru oamenii cu potential.

Nu vreau neaparat raul dusmanilor, dar vreau sa moara neaparat de ciuda si obida. Stiu cultura multa: mai exista cineva in zilele noastre care nu a auzit de Coelho? Am talent si stiu sa spun multe intr-un stil plastic: despre alte pitipoance. Faima o obtin putini. Banii doar cei care muncesc din greu si cateodata nici acestia. Mai imi ramane frumusetea ca si cale de salvare. Stiu ca orice barbat m-ar alege pe mine in locul oricarei neveste si femei fade, palide, cu moatele in cap, cu halatul atarnand lalai pe ea si mestecand cu pricepere in ciorba. Se considera de la sine obligatorie infrumusetarea noptilor unui barbat de calitate. Eu nu sunt reala. Dar o sa ma mai intalnesti mult timp de acum incolo pe strada.

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Testosteron – rol, valori normale Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri