In ciuda faptului ca este prea putin cunoscut, horoscopul australian este un horoscop veridic ce porneste de la veneratia si respectul de zeci si sute de ani pe care vechii aborigeni il purtau Naturii si fiintelor pe care aceasta le adaposteste. Va invitam sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

Zodia Kookaburra (Sagetator - 22 noiembrie - 20 decembrie) – Libertatea - Calea catre statornicie

Asemeni pasarii Kookaburra, pentru cei a caror existenta sta sub simbolul acestei pasari, esentiala si deasupra a toate si a tuturor este libertatea. Nativii Kookaburra pun mare pret pe aventura, pe avantarea in necunoscut, pe elan si pe curajul de a initia schimbari. Cei din zodia Kookaburra sunt firi care ajung mai greu si mai tarziu sa inteleaga rostul stabilitatii si al intemeierii unei familii. Se maturizeaza cu intarziere, sunt iresponsabili si indisciplinati, avand uneori un comportament copilaros si fugind de asumarea responsabilitatilor. In momentul in care simt ca au gasit persoana, locul, jocul, menirea care li se potriveste, lasa gluma si incostienta la o parte si incep sa prinda, incet, dar sigur, radacini puternice si rezistente.

Soparla (Capricorn – 21 decembrie - 19 ianuarie) – Energie si noblete– Calauzire spre sine

Semnul Soparlei aduce cu sine un puternic sentiment de apartenenta la realitate si de patrundere in esenta ei. Cei aflati in aceasta zodie sunt oameni pe care te poti baza la nevoie, buni organizatori, orientati spre lucruri materiale, concrete, seriosi si responsabili, constanti in ideile lor si oarecum refractari in fata schimbarilor. Marele lor merit este acela de a stii cum sa treaca cu fruntea sus peste obstacole indiferent de gradul de dificultate al acestora. Chiar daca nu stiu intotdeauna sa-i asculte pe cei din jur, daca ai nevoie de ajutorul lor, nu ti-l vor refuza. Ambitioneaza chiar si fara sa vrea pe cei din jur si le insufla energie si entuziasm. Sunt insa si momente in care reusesc sa creeze panica si disensiuni intre semeni pornind de la fapte banale si lipsite de importanta.

Strut (Varsator –20 ianuarie - 18 februarie) – Implinire – Puterea de a dobandi, de a atinge, de a duce la bun sfarsit

Zodia Strutului este o zodie care pune mare pret pe implinire, pe regasirea si cunoasterea de sine, dar si pe interactiunea cu ceilalti. Nativii acestei zodii au o fire idealista, sunt plini de imaginatie si de raspunsuri, cedeaza cu greu compromisurilor, cred in fatalitate si in puterea imprejurarilor, isi gasesc cu greu scopul real in viata, insa atunci cand il gasesc nu se abat nici in ruptul capului de la implinirea destinului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri