Viata este frumoasa. Traieste-o din plin, pana la ultima clipa! Asta pentru ca nu stii absolut deloc ce se afla dupa ea, nici macar ce se poate intampla cu trupul tau. Iata cateva cazuri interesante:

Un crematoriu functioneaza numai atunci cand are ce arde. Dar focul consuma combustibili si totul nu pare chiar atat de profitabil. Noroc ca unele crematorii din Europa stiu ce inseamna termenul multitasking. Acolo, toate casele din jurul macabrului asezamant sunt incalzite in timp ce inauntru, un trup plecat din lumea celor vii este redus la o mana de cenusa. Focul incalzeste apa din niste cazane, care apoi este trimisa in caloriferele vecinilor. Chiar daca nu direct, putem spune ca un corp este utilizat la incalzirea respectivelor locuinte. Oare cum se simt oamenii de acolo stiind acest lucru?

Pare greu de crezut, insa cadavrele s-au vandut de cand lumea, mai ales cand existau atatia doctori sau cercetatori dornici sau chiar obsedati de disectii. Ca sa supravietuiasca, multi dezgropau persoane decedate si le vindeau pe bani frumosi, fie intregi, fie pe componente. In SUA, directori de spitale coordonau ample operatiuni in care furau pur si simplu organe si apoi le comercializau fara stirea rudelor sau a autoritatilor. Asadar, chiar daca tu habar nu o sa mai ai, trupul tau are toate sansele sa nu ajunga intreg sub pamant sau chiar sa nu ajunge deloc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Principiile de bază ale mașinii CNC Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Razboi intre papi. In 897, Papa Stefan al VI-lea avea o disputa mai veche cu Papa Formosus, pe care il invinuia de incalcarea legilor clericale. Problema era ca Formosus nu platise cum se cuvenea pentru greselile sale iar Stefan nu suporta acest lucru. Problema si mai mare era ca Formosus murise de noua luni. Ca sa faca dreptate, Stefan al VI-lea l-a dezgropat pe fostul Papa, l-a imbracat cu toata pompa, l-a machiat si l-a asezat cuminte in sala de tribunal, pedepsindu-l aspru pentru tot. Spectacol in toata regula. Putin mai tarziu, Stefan al VI-lea a fost asasinat. Oare din ce cauza?

Criogenia a fost si inca este vazuta ca o tehnologie impecabila pentru conservarea unui trup. Neajunsul in trecut era ca, prin inghetare, celulele se spargeau (gheata are un volum mai mare) rapid. Prin 2005, s-a introdus o noua tehnica si anume vitrificarea. Toata apa din corp este inlocuita cu un agent care nu ingheata, iar expunerea ulterioara la temperaturi scazute nu lezeaza tesuturile. Un rinichi de iepure a redevenit perfect functional dupa inghetare si dezghetare, insa tehnica e departe pentru a fi aplicata pe organisme intregi. Scopul suprem si oarecum SF era ca un om sa fie inghetat si apoi reinviat dupa zeci sau chiar sute de ani..

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Mumiile, unde sunt mumiile? Foarte populare in Egiptul antic, mumiile sunt destul de rare astazi. Asta pentru ca acum ceva timp, oamenii care le descopereau le intrebuintau in cele mai ciudate scopuri. Spre exemplu, Francisc I al Frantei lua cate o lingurita de praf de mumie in loc de multivitamine. Praful il facea mai puternic..Asadar, poti chiar fi mancat dupa moarte, la mult timp dupa..

Sursa: yuppy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri