Femeile zambesc mai des decat barbatii. Zambetul este mai contagios decat gripa. Primul lucru pe care dorim instinctiv sa-l facem atunci cand un bebelus zambeste la noi este sa-i raspundem inapoi, afisand un zambet. In timpul zambetului se elibereaza o anumita cantitate de endorfine, ceea ce favorizeaza aparitia starii de fericire.

Femeile zambesc mai des decat barbatii.

Bebelusii zambesc in timpul somnului inca din prima zi in care s-au nascut.

Un bebelus va raspunde stimulilor auditorii (vocea) inaintea celor vizuali si probabil ca va zambi chiar daca nu te va vedea.

La 6 luni, bebelusul va manifesta mai multe tipuri de zambet. De regula, zambetul cu gura deschisa indica un grad mai mare de veselie decat cel cu buzele lipite.

Privind rasul si zambetul unor persoane, poti ajunge la randul tau sa razi si sa zambesti.

Utilizam 14 muschi ca sa zambim si 43 cand ne incruntam.

Fiintele umane nu invata, ci se nasc cu abilitatea de a se zambi. Spre exemplu, chiar si bebelusii care nu vad sunt capabili sa raspunda unui zambet.

Nou-nascutii prefera sa aiba in preajma persoane care zambesc in locul unor persoane care nu zambesc. Zambetul le transmite afectiune.

In timpul zambetului se elibereaza o anumita cantitate de endorfine, ceea ce favorizeaza aparitia starii de fericire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cele mai încurajatoare citate despre succes

Zambetul se numara printre cele mai frecvente expresii faciale ale omului. Atunci cand zambim, folosim intre 5 si 53 de muschi faciali.

Atunci cand te incrunti se contracta si se dilata mai multi muschi decat atunci cand zambesti.

Zambetul este recunoscut drept un simbol al fericirii si al starii de bine in aproape toate culturile lumii.

Persoana care studiaza zambetul si rasul, efectele faciale si psihologice ale acestora se numeste gelotolog, iar ramura stiintifica care se ocupa cu studierea este cunoscuta sub numele de gelotologie.

Zambetul este mai contagios decat gripa.

Primul lucru pe care dorim instinctiv sa-l facem atunci cand un bebelus zambeste la noi este sa-i raspundem inapoi, afisand un zambet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri