28 Octombrie 2009 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Felul in care o fiinta umana face cunostinta cu lumea inconjuratoare si se initiaza in existenta divulga multe despre destinul care i-a fost harazit, despre lectia de viata pe care trebuie sa o invete si despre calitatile cu care a fost inzestrata inca de dinainte de a se naste.

Cei nascuti inainte de vreme (nastere prematura) - Oamenii Vointei

Sunt oameni nerabdatori, sensibili si emotionali, dornici de a primi energie atat la nivelul fizic, cat si la nivel emotional si spiritual, dornici sa surprinda, dar si de a se surprinde, amatori de a trai viata cu bune cu rele, de a o experimenta si de a o consuma pana la ultimul trabuc, de a-i depasi greutatile, de a nu-si pleca capul, de a-si depasi propriile limite, de a revolutiona lumea incepand de la ei insisi, de a darui, dar si de a primi de la viata. Pentru orice lucru castigat trebuie sa lupte mai mult decat oricine altcineva. Par fragili, dar au o vointa puternica. Se confrunta in permanenta cu esecuri, piedici, descurajari, dar nu renunta la lupta, la individualitatea si independenta lor. Au o natura solitara, fara a-si infrana tendinta de a se simti singuri si neintelesi.

Cei nascuti prin cezariana -Oamenii Revolutiei, ai Rasturnarii Ordinii prestabilite

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sunt oamenii suspansului, al ineditului, al dorintei de a fi altfel decat ceilalti, de a agita intelectele sau de a crea lucruri nepieritoare, de a ramane in memoria colectiva drept spirite superioare. Sunt oameni dornici de a pleca intr-o viata viitoare stiind ca menirea in existenta actuala a fost incheiata. Simt nevoia sa-si exteriorizeze intelegerea profunda a sensului universului prin diverse activitati care nu sunt intotdeauna percepute asa cum si-ar dori. Nu actioneaza conform scopului colectiv, ci intotdeauna sub inspiratia personala, a momentului si a spiritului. Armonia proprie interioara este extrem de importanta pentru acestia si se reintorc in viata pentru a o gasi.

Cei dublu nascuti (Gemenii) – Oamenii Intregului

Cei nascuti ca si gemeni sunt oameni care au nostalgia intregului, a unitatii, oameni nelinistiti si preocupati de deslusirea misterelor vietii, spirite uniforme care se afla intr-o continua cautare a unei persoane care sa-i implineasca si sa-i rotunjeasca spiritual. Sunt oameni deschisi catre nou, pasionati de viitor, dar ancorati intr-un fel ciudat si de neinteles in trecut. Urmaresc sa ia de la viata tot ce se poate lua si mizeaza cel mai mult pe noroc. Sunt oameni care incearca sa se mentina in echilibru, oameni care se simt impliniti cu adevarat mai ales prin iubire, oameni care urasc despartirile si plecarile, dar care adora sa revina.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri