28 Octombrie 2009 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Felul in care o fiinta umana face cunostinta cu lumea inconjuratoare si se initiaza in existenta divulga multe despre destinul care i-a fost harazit, despre lectia de viata pe care trebuie sa o invete si despre calitatile cu care a fost inzestrata inca de dinainte de a se naste.

Cei nascuti cu usurinta, prin metoda naturala – Oamenii Sensului, ai Armoniei

Dintre toti oamenii care vin si pleaca, cei care s-au nascut natural sunt cei care au invatat si cel mai bine lectia echilibrului si a amoniei. Sunt oameni de baza in piramida dependentelor umane cu un rol matern si protectiv mai putin in propria viata si mai mult in a celorlalti. Au rolul de a fi puntea de legatura intre destin si ceilalti, ajutandu-i pe acestia sa descopere sensul real al vietii. Sunt oamenii potriviti la locul potrivit, sunt pacificatori, maestri in arta seninatatii si a acceptarii, rabdatori, deschisi ca spirit si intuitivi ca psihic, hotarati, telurici si familisti.

Cei nascuti in apa - Oamenii Regenerarii

Apa inseamna multe lucruri, insa inainte de toate apa reprezinta simbolul vietii si al spiritului uman. Mediul apei semnifica viata, puritate si purificare, regenerare, insa inainte de toate vitalitate. Oamenii nascuti in apa au puteri spirituale deosebite, sunt capabili sa vada frumosul din orice lucru urat, modeleaza cu subtilitate existentele celorlalti fara a le impune insa un traseu anume. Adora sa aiba in preajma oameni cu vibratii armonice si spirituale deosebite. Sunt oameni preocupati de dialogurile interioare, dar definiti de miscare, oameni care se dezvolta si evolueaza frumos, oameni rezonabili, cu inclinatii artistice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Cei nascuti in urma unui travaliu prelungit (Nastere grea, dificila) -Oamenii Transformarii

Sunt oameni care vad mai bine decat ceilalti diferenta dintre bine si rau si au o forta lucida a judecatii, intunecata insa uneori de o natura suspicioasa. Sunt oameni care se schimba atunci cand cei din jur se schimba, oameni constiinciosi in indeplinirea menirii, oameni autentici, care isi onoreaza promisiunile, oameni care cred ca au drept de viata, de moarte si de interventie asupra destinului celor din jur, oameni care implementeaza in viata proprie ceea ce considera a fi corect si etic. Intruchipeaza prototipul salvatorului universal, al celor care inteleg viata ca lupta, ca evolutie, dar mai ales ca mister, prelucrare si transformare. Isi creeaza destinul dupa cum cred ei de cuvinta, crezand in puterea omului de a-si influenta soarta.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri