Chiar dacă ziua prietenei tale de suflet nu este în viitorul apropiat, îi poți pregăti ceva special.

Iubirea îmbracă multe forme. În funcție de rolul fiecărei persoane din viețile noastre, dragostea pe care o resimțim este diferită… dar întotdeauna puternică. Faptul că nu ne iubim cea mai bună prietenă în același fel în care iubim un membru al familiei sau un partener de viață nu înseamnă că o iubim mai puțin. Tocmai de aceea este necesar să-i arătăm ceea ce simțim cu fiecare ocazie. Sau, dacă nu se ivește nicio ocazie, s-o creăm chiar noi. 

Chiar dacă ziua prietenei tale de suflet nu este în viitorul apropiat, îi poți pregăti ceva special. Nu este vorba despre o investiție mare din punctul de vedere al timpului sau al banilor, dar bucuria ei va fi garantată. Aici ne referim, desigur, la cadourile personalizate - sunt unele dintre puținele daruri cu care e aproape imposibil să greșești. Dintre toate lucrurile pe care i le-ai putea oferi, doar ele reușesc negreșit să-ți transmită recunoștința și căldura. Așadar, ce ai putea să inscripționezi cu un mesaj de suflet, pregătit de firma pe care o vei alege sau chiar de către tine? Avem câteva sugestii: 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Trofeele și plachetele

Știi foarte bine că de multe ori ar merita un premiu pentru răbdarea și spiritul de care dă dovadă. Tocmai de aceea, îi poți cumpăra prietenei tale un trofeu. Recomandăm variantele din plexiglas, care pot deveni cu ușurință parte din orice interior. Cele mai de efect sunt cele care îmbracă forma cifrei 1, pentru că prietena ta este, nu-i așa, una dintre persoanele favorite. Una dintre persoanele care, în ochii tăi, iese triumfătoare mereu. 

La fel de impresionante sunt și trofeele și plachetele în formă de inimă. Oricât s-ar crede că simbolul inimii este un clișeu, nu trebuie să uităm că nimic nu se clișeizează dacă nu conține un mare adevăr - precum adevărul sentimentelor tale de prietenie. 

Ramele foto 

Tu și prietena ta ați imortalizat cu siguranță multe dintre momentele petrecute împreună, iar acum este timpul să le pui în valoare într-un context cu totul nou. O ramă personalizată, din același material ca și trofeele de care aminteam mai sus, conține nu doar imagini reprezentative din viețile voastre unite, ci și oportunitatea de a-i transmite confidentei tale un mesaj amplu, din care să reiasă întreaga ta apreciere. 

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Brelocuri identice 

Prietenia este o relație care se bazează pe echilibru, pe faptul că două persoane compatibile aleg să construiască o relație, cu toate încercările și compromisurile pe care ea le presupune. Totul se desfășoară… la dublu. Și tocmai de aceea îți recomandăm ca atunci când îi oferi prietenei tale un breloc personalizat, să-ți faci și ție un cadou. 

Poți grava pe cele două brelocuri una dintre glumele voastre, pe care nimeni din exterior nu ar putea-o înțelege, ori un apelativ pe care-l folosiți pentru a vă adresa una alteia. 

Garantăm că atât pentru tine, cât și pentru ea, momentul în care vă căutați cheile va deveni unul mult mai fericit. 

În încheiere 

Prietenia puternică și de lungă durată trebuie celebrată de fiecare dată când este cu putință. Dacă am reușit să-ți dăm câteva idei de cadouri, ne bucurăm - și știm că la fel și cea pe care ai ales-o drept confidentă.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Foto fr si main: Imagine de Free-Photos de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri