11 August 2020 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Cu toții avem o Marie în viața noastră. Și cum 15 august aproape că bate la ușă, încă ai timp suficient să decizi ce dar să-i oferi celei dragi.

Știai că în aramaica veche acest nume semnifică „aleasă‟, „iubită de Dumnezeu‟ sau „copil dorit‟? Sau că peste două milioane de români își serbează onomastica de Adormirea Maicii Domnului? Cu toate că anul acesta va pica într-o duminică și nu vom avea parte de o zi liberă ca în anii trecuții, orice zi onomastică, mai ales una atât de importantă, nu trebuie trecută cu vederea.

Astfel, în articolul de azi îți venim în întâmpinare cu câteva sugestii de cadou pe care Maria sau Mariile din viața ta le vor primi cu drag.

Sursă foto: by Andrii Orlov /Shutterstock

Flori, plante și iar flori

Iubește Maria ta florile? Poate îi place să grădinărească și este mereu în căutare de flori pentru grădina din spatele casei, așa că o tufă bogată de hortensii care abia așteaptă să fie plantată poate să reprezinte un cadou unic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Dacă totuși, Maria nu dispune de o grădină proprie și spațiul este limitat, ai putea să îi oferi în dar o frumusețe de plantă, pe numele ei Peperomia Lilian Caperata su Peperomia încrețită. Este o plantă semi suculentă, nu mai mare de 30 de centimetri. Este potrivită pentru apartament, având o culoare verde smarald. Frumusețea acestei plante constă în faptul că frunzele, dacă sunt frecate între degete emană un miros ușor piperat.

Mimosa Pudica este o altă plantă a cărei sensibilitate la atingere este deja recunoscută în toate colțurile lumii. Aceasta iubește umiditatea, dar nu-i place lumina directă de la soare. Va fi o adevărată plăcere să oferi în dar o astfel de plantă, iar sărbătorita va rămâne plăcut surprinsă.

Un aranjament floral precum un buchet tip păianjen, pe care îl poți procura de la florării specializate, o va uimi cu siguranță, deci pune și acest decor pe lista de cadouri provocatoare care îi vor face ziua de o mie de ori mai bună.

Accesoriile practice nu se demodează niciodată

Dacă sărbătorita este o persoană analitică și practică, un cadou util este cea mai bună decizie pe care o poți lua. Dacă știi că își caută de mult timp un smartwatch sau un Kindle, fă-i o surpriză binemeritată.

Dacă o cunoști foarte bine, cu siguranță știi deja care îi sunt pasiunile și mai ales dorințele. Spre exemplu, ea face cele mai bune prăjituri din gașcă și poate ți-a povestit că la un moment dat vrea să își deschidă propria firmă de catering. Vino în ajutorul ei cu un curs de cofetărie pentru începători. Ce poate să fie mai frumos decât să știi că ai contribuit la realizarea visului unei persoane?

Accesorii cu farmec pentru femei șic

Când ne referim la accesorii cu farmec, primul lucru care ne trece prin minte este o cutie de bijuterii masivă din piele ecologică, bine compartimentată, care să ofere protecție bijuteriilor. Dacă știi că Maria este o fire romantică, înclinată spre artă și frumos, câteva albume de modă din anii ‘40-’50 pot reprezenta o adevărată comoară pentru ea.

O pereche de cercei vintage sau o broșă statement de acum 40 de ani o să reprezinte nu doar un dar unic, ci și unul cu istorie, oferit unei persoane care știe să-l aprecieze la adevărata valoare. De asemenea, un set de tacâmuri din argint cu feronerie unică poate fi un cadou de neuitat.

Caută daruri care să fie în acord cu personalitatea celei dragi. Nu cumpăra ceva anume din obligație, ci fă-o cu toată inima. Cu atât mai mult cu cât persoana căreia îi oferi darul este importantă în viața ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri