Echilibrul, stabilitatea sunt singurele coordonate care pot mentine coloana vertebrala a unui individ. Dezechilibrele conduc spre esec, nesiguranta, vulnerabilitate frustrari dar si spre dorinta de eliberare, fuga.

Cine n-a trait clipe de oboseala, de acumulari tensionale, nemultumiri, de nervozitate, de deprimare? Incet-incet apar diverse probleme: migrene, insomnii, tulburari digestive, dureri de spate, proasta dispozitie, stari depresive, agresivitate, apatie... Puteti cauta echilibrul in foarte multe feluri, in functie de individualitatea fiecaruia.

Solutii?
• sa te deschizi afectiv si sa iti exprimi sentimentele intr-un mod armonios.
• sa iti intelegi sentimentele, sa iti deschizi inima si sa ai incredere in trairile proprii si in impartasirea lor. - Sentimentele au o forta foarte mare si, de aceea, daca nu sunt pozitive sau scapa de sub control, pot dezlantui mari furtuni emotionale. Cand nu sunt exteriorizate, datorita refularii, ele “fermenteaza”, acumuland o mare energie, care la un moment dat trebuie sa se manifeste intr-un anumit mod. Atunci, insa, cand suntem deschisi sa intelegem aceste sentimente ascunse, ele pot fi transformate intr-un mod superior, astfel incat sa ne pastram mereu o stare de echilibru.


• sa constientizezi aceste trairi, sa le poti controla si transforma pe cele negative chiar in opusul lor, indrumandu-te sa gasesti solutii.
• te putem ghida catre maturizarea emotionala, deschizandu-ti cai directe si creative pentru a o atinge.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

• iti putem oferi sustinerea si ajutorul necesare pentru a te putea exprima si trai cu adevarat sentimentele.

- Prin aceasta stare de libertate interioara, oamenii devin un adevarat izvor viu al vietii. Atunci cand ne daruim noua insine libertate, devenim mai puternici, traim din plin adevaratul nostru Eu. Cu fiecare depasire a problemelor pe care reusim sa le intelegem si sa le constientizam, “crestem” spiritual. Cu orice revarsare a bucuriilor devenim mai umani, mai comunicativi si mai apropiati de starea noastra fireasca de fericire. Adevarata putere interioara consta in sansa oferita sentimentelor noastre de a se manifesta intr-un mod cat mai armonios.

• sa realizezi echilibrul intre functia suprasolicitata a mentalului si celelalte functii ale psihicului uman.
• sa gandesti pozitiv, fapt ce determina in viata ta claritate si precizie mentala, astfel incat sa poti atrage in viata ta tot ceea ce este benefic si sublim. -Puterea gandirii pozitive este extrem de mare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri