Sfantu' Asteapta viziteaza pe fiecare in parte, dupa cum ii gaseste, dupa cum avem rabdare, dupa cum ne masuram rabdarea in speranta, dupa cum te stie ca te-ai pregatit, dupa cum pornesti la vanatoare cu dreptul sau cu stangul, dupa cum arunci cu arcul, dupa cum te lasi lovita, dupa cum te ridici cand te faci ca te impiedici si cand pici de-a binelea.

Mi-a spus mie cineva ca in viata iubirea este pacatoasa tare si te seaca de puteri si ca nu e bine sa o zoresti ca nu e chiar un cal de curse lungi. Mi-a mai spus acelasi cineva ca iubirea frige, te enerveaza de iti vine sa o arunci cat colo si o arunci dincolo, ca apoi o vrei inapoi, ca iti spui ca nu-ti mai trebui pentru cat oi trai si apoi restul zilelor alergi hamesit dupa ea, ca trebuie sa stai cuminte in coltul tau de destin ca ea vine atunci cand te astepti mai putin si nu mai speri deloc.

Daca te numeri printre norocoasele care si-au gasit marea iubirea si inca se bucura de ea, stiu ca nu o sa-ti arunci privirea peste aceste randuri. Daca esti insa singura si stai si tu la coada in tara lui Sfantu Asteapta poate ca... am sanse ca sa ma intelegi. Am ajuns la concluzia ca nu conteaza cum esti, ce investesti, ce astepti de la ceilalti, ce asteapta ceilalti de la tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Leagăn pentru toată copilăria

Sfantu' Asteapta viziteaza pe fiecare in parte, dupa cum ii gaseste, dupa cum avem rabdare, dupa cum ne masuram rabdarea in speranta, dupa cum te stie ca te-ai pregatit, dupa cum pornesti la vanatoare cu dreptul sau cu stangul, dupa cum arunci cu arcul, dupa cum te lasi lovita, dupa cum te ridici cand te faci ca te impiedici si cand pici de-a binelea. Eu va spun un singur lucru... avem nevoie de iubire mai rau decat de aer si tutun. Avem nevoie de ea ca te sangele care ne curge prin vene. E o realitate ca fara ea, existam banal. Ne simtim banali, mici, tristi, meschini, fericiti doar partial, multumiti doar pe jumatate.Fericirea si implicit iubirea vin atunci cand nu te astepti asa ca cel mai bine este sa stai pe tusa si sa prefaci ca nu vrei nimic. Cine-si doreste in ziua de astazi sa se simta iubit? Cine simte nevoia sa mai iubeasca? Mai ii este cuiva dor de fericire?

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Cum spuneam... mi s-a spus ca iubirea vine cand nu te astepti, cum nu te astepti, de unde nu te asteoti. Cu mana pe inima va spun sincer ca, in afara lui mos Craciun, nu stiu pe nimeni care sa se strecoare astfel in viata ta. Asteptatul iubirii care vine exact cand trebuie este o tactica aparte care te teleporteaza mai devreme au mai tarziu direct pe nava fericirii si a implinirii. Pentru ca fericirea sa-ti parvina la un moment dat, sa nu cumva sa cutezi sa speri, sa ceri, sa astepti pana o trece baba cu colacii, pana cand cei din jurul tau se asaza toti la casa lor, la masa din casa, langa membrii unei familii care nu se vad ziua, dar se reunesc seara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri