Daca vrei sa afli mai multe despre tipul de temperament pe care ti l-a urzit saptamana in care te-ai nascut, ia seama la urmatoarele interpretari numerologice:

Pe plan erotic -personalitate definita de Sfarsit

Pe plan erotic, esti o personalitate predominant emotionala si ai nevoie de afectiune ca de aer. Ai un trup frumos, o personalitate placuta si debordezi de sex-appeal. Nu putini sunt barbatii care te gasesc extrem de atractiva, insa incercarile tale de a gasi “acel barbat" care sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti ii sperie pe multi dintre ei. Sexul opus te-ar putea descrie drept pretentioasa, idealistasi visatoare si... esti si nu esti astfel. Renunti in totalitate la rezervele tale in iubire doar atunci cand te simti confortabil din punct de vedere sentimental. Partenerul ideal trebuie sa te invete si sa invete laolalta cu tine, sa stie sa-ti spulbere crizele de neincredere in tine, sa te faca sa te simti frumoasa si speciala, sa stie sa raspunda cu tandrete mesajelor pe care le transmiti tu. In conceptia ta, un act sexual nu o sa ramana decat un act sexual daca nu este insotit de cuvintele si gesturile potrivite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri