Daca vrei sa afli mai multe despre tipul de temperament pe care ti l-a urzit saptamana in care te-ai nascut, ia seama la urmatoarele interpretari numerologice:

In cazul in care esti nascuta in cea de a treia saptamana a lunii inseamna ca esti o personalitate efervescenta, plina de viata si de optimism, cu tendinte spre o impulsivitate de nestapanit. Iti plac lucrurile valoroase si luxoase si iubesti acele mici detalii care te fac sa simti ca traiesti. Esti o fire independenta, instabila si navalnica. Te superi repede. Uiti la fel de repede. O persoana ti-a facut rau. Ierti acea persoana. Aceeasi persoana iti face rau si a doua oara. Te razbuni cu rautate, nu mai uiti si nici nu mai ierti. Esti fie o intruchipare angelica a bunatatii, fie diavolul aterizat pe pamant. Ai vointa si ambitie, insa din cauza caracterului tau extremist, prea direct si deloc diplomat, nu putini sunt oamenii care te ocolesc, nu te inteleg si nu te iubesc.

Pe plan erotic - personalitate definita de Cautare

Pe plan erotic, esti o amazoana a iubirii si o luptatoare in numele dobandirii ei. Te cauti pe tine insati in relatiile de iubire pe care le stabilesti cu ceilalti. Apartii tipului experimental si senzual. Un barbat care nu stie cum sa-ti provoace simturile si sa-ti procure senzatii fizice de neuitat nu va ajunge niciodata la inima ta. Pentru tine, actul sexual este extrem de important pentru bunul mers al unei relatii. Ca si in viata de zi cu zi, si in viata intima esti la fel de vulcanica si tumultoasa. Esti plina de spontaneitate si deseori te lasi purtata de val din dorinta de a nu mai fi tu cea intotdeauna stapana pe situatie. Chiar daca esti lipsita de inhibitii, atmosfera, locul, imprejurarile, trairile trebuie sa-ti inspire un “ceva” deosebit, care nu are nimic in comun cu banalitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții


4. Daca te-ai nascut in saptamana 4 a lunii, Saptamana Celui care doreste Detasarea

Te preocupa prea mult ceea ce ti se poate intampla in viitor ca sa te bucuri cu tot sufletul si trupului de lucrurile din prezent. Traiesti azi gandindu-te si ingrijindu-te exagerat de mult de felul in care o sa arate ziua de maine. Astepti sfarsitul, dar uiti ca si cuprinsul trebuie experimentat. Esti o personalitate sensibila si susceptibila la opiniile si gandurile celor din jur. Esti prietenoasa, ai o gandire limpede, ai un sarm aparte, idei frumoase si sincere, conceptii originale de viata. Esti tipul de persoana care nu se adapteaza imprejurarilor, ci oamenilor. Ii ajuti cu inima deschisa pe cei care iti solicita ajutorul si in general ai tendinta de a accepta oamenii asa cum sunt. Iti subapreciezi insa anumite trasaturi de caracter si, din aceasta cauza, poti fi catalogata uneori drept superficiala, nehotarata, detasata de ceea ce se intampla in jurul tau, indecisa si emotiva.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri