Daca vrei sa afli mai multe despre tipul de temperament pe care ti l-a urzit saptamana in care te-ai nascut, ia seama la urmatoarele interpretari numerologice:

2. Daca esti nascuta in saptamana 2 a lunii, Saptamana Transformatorului

Crezi in sansa si in destin, dar mai ales in propria putere de a te implica in evenimente si de a te afla in miezul lucrurilor. In viziunea ta, schimbarea nu incepe de la ceilalti, ci de la propria persoana. Nu te accepti intotdeauna asa cum esti si uneori muncesti mult si depui eforturi de admirat pentru a te schimba si pentru a-ti imbunatati personalitatea. Marea ta calitate este aceea de a-ti constientiza punctele slabe si de a acoperi cu petece calcaiul lui Ahile. Esti mai traditionalista decat cei nascuti in prima saptamana a lunii, chiar daca nu ai o atitudine ta generala nu este una retrograda. Esti receptiva in fata noului, ai o imaginatie fertila si o minte intuitiva. Esti inclinata catre domeniile in care iti poti exprima liber gandurile si mai ales trairile. Conform propriei conceptii, traiesti ca sa experiementezi sentimente cat mai multe, mai diversificate si mai neobisnuite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Pe plan erotic - personalitate definita de Trairi

Pe plan erotic, in personalitatea ta se combina doua aspecte: latura cerebrala cu cea senzuala. Trairile intense sau suave, gesturi fierbinti, preludiul, finalul, demonstratiile de pasiune sunt cele care te definesc atitudinea ta fata de persoana iubita. Nu spui nu experimentelor inedite si noutatilor in iubire atata timp cat acestea sunt nascute din sentimente reale si calde. Placerea si bucuria de a imparti actul intim al dragostei cu o persoana sunt direct proportionale cu senzatia de indragostire. Sexualitatea ta se dezvolta si evolueaza in momentul in care simte ca a nimerit pe un teren minat cu iubire, comunicare, deschidere reciproca catre sentimentele si nevoile celuilalt.

3. Daca esti nascuta in saptamana 3 a lunii, Saptamana Razvratitului



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri