Nu exista femeie care sa nu iubeasca barbatul de langa ea cu tot sufletul uitand de Dumnezeu, de prieteni; uitand de sine.

Am citit cartea si am facut numeroase aprecieri pe marginea ei cu un creion mecanic alb. Radiera este uzata... mereu imi veneau alte idei. Am lasat totul balta si am inceput sa scriu cele 5 limbaje ale iubirii mele sau mai bine spus felul in care te iubesc eu!

1.Cu tot sufletul
Nu exista femeie care sa nu iubeasca barbatul de langa ea cu tot sufletul uitand de Dumnezeu, de prieteni; uitand de sine. Abandonandu-se in marea de iubire din inima ei se raneste la fiecare atingere, dar emana atata fericire in jurul ei incat te copleseste.

2.Cu tot trupul
Ah, blestemata asta de carne se misca languros cand te vede, cand o atingi, cand o strangi sau cand o musti usor! Se incalzeste sau se raceste brusc la auzul numelui tau! Ce nebunie! Trupul e al meu, dar iti apartine tie!

3.Cu nebunia ratiunii
E drept ca mintea ma lasa sa aleg daca te iubesc sau nu, dar nebunia ei, nebunia sufletului imi umbreste si ultima sinapsa, imi taie si ultimul gand. Pot sa te opresc eu oare? Te las sa-mi inunzi venele, sa-mi otravesti sufletul si sa-mi stapanesti gandul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

4.Cu disperare
Acum, cand nu mai sunt capabila sa aleg, te iubesc cu disperare si ma tin de tine cu mainile si cu picioarele. Te cuprind si-ncep sa te musc asa cum fac leii cu prada. In momentul acesta sunt in stare sa te ucid!

5.Fara voie
Am nevoie sa te uit, sa aflu cine sunt, dar nu ma regasesc decat prin tine. Te iubesc fara voie si ma intorc in fiecare zi la tine, umila. Aduci zambetul pe chipul meu si stiu ca maine voi plange!

Acestea sunt cele 5 limbaje ale iubirii pe care tu, iubirea mea din adolescenta, nu le-ai inteles, dar le-ai simtit mereu!

Un articol de Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri