Forma si marimea buzelor pot spune multe despre gradul de compatibilitatea si armonia care trebuie sa existe intre cei doi parteneri ai unui cuplu.

Buze pline - buze diferentiate – Intre o persoana cu buze pline si una cu buze diferentiate exista un procent minim de compatibilitate. Extremele se atrag, insa voi sunteti mult prea diferiti pentru a putea pune bazele unei familii in comun. Nu aveti rabdare unul cu celalalt si intelegeti fericirea conjugala intr-un mod total opus. Va admirati reciproc calitatile, insa nu va tolerati defectele. Unul este exploziv si nestatornic, celalalt are un temperament moderat si viseaza la stabilitate. Armonia nu o sa se mentina pentru mult timp intr-o astfel de relatie.

Buze egale - buze egale –Amandoi tintiti spre securitate finaciara si fericire domestica, iar familia reprezinta un lucru extrem de important pentru amandoi. Vazut din exterior, un astfel de cuplu pare unul implinit, mai ales ca linistea si armonia par sa domneasca intre cei doi. Si in interior, lucrurile se afla in acelasi stadiu. Exista o relatie frumoasa, bazata pe fair-play si pe multe visuri comun. Intr-un astfel de cuplu, exista un grad de compatibilitate de 70-90%. Cand apar insa conflicte, acestea sunt explozive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Buze egale cu buze diferentiate – Acest cuplu este sortit sa fie fericit pe termen lung doar daca unul dintre parteneri este dispus sa investeasca mai mult decat celalalalt sentimente si securitate emotionala si poate sa faca fata, fara a pune la suflet, schimbarilor bruste de dispozitie ale partenerului. Partenerul cu buzele diferentiate are tendinta de a-l domina pe celalalt, iar partenerul cu buzele egale are tendinta de a deveni dependent de celalalt. Fericirea si buna intelegere in acest cuplu se va mentine pe termen lung atata timp cat niciunul dintre cei doi nu abuzeaza de slabiciunea celuilalt si niciunul nu incearca sa faca din celalalt motivul absolut al existentei sale pe pamant.

Buze diferentiate cu buze diferentiate – Libertatea si independenta intr-un astfel de cuplu nu reprezinta deloc un joc de copii pentru nici unul dintre parteneri. Ambii au senzatia ca s-au nascut pentru a-si trai viata la intensitate maxima si pentru a se bucura de fiecare moment al vietii in doi. Familie, copii, responsabilitati, acestea sunt cuvinte neobisnuite, ce nu caracterizeaza structura interioara a celor cu buze neuniforme decat atunci cand ajung la un prag avansat al maturitatii. Daca este intretinuta, iubirea poate supravietui mult timp intr-un astfel de cuplu, chiar daca cei doi pot trai fericiti pana la adanci batraneti fara a-si oficializa relatia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri