Forma si marimea buzelor pot spune multe despre gradul de compatibilitatea si armonia care trebuie sa existe intre cei doi parteneri ai unui cuplu.

Partener cu buze subtiri, partener cu buze diferentiate (neuniforme, buza de jos sau de sus este fie mai subtire, fie mai plina decat cealalta) – Intr-o relatie, cea mai mare teama a partenerului cu buze subtiri intro relatie este teama de monotonie, in timp ce pe cel cu buzele diferentiat il sperie instabilitatea si dorinta de aventura a partenerului. Sunteti precum soarecele si pisica. Daca exista certuri in relatia voastra (si exista!), acestea sunt fie scurte si se calmeaza la fel de repede precum au aparut, fie degenereaza in conflicte si scandaluri de toata frumusetea. Relatia voastra nu este facuta sa reziste timpului si diferentelor mari de opinii decat daca exista o iubire mare si daca sunteti dispusi sa va acceptati partenerul asa cum este, fara a incerca sa-l mai schimbati.

Partener cu buzele lungi, partener cu buzele mici si pline –Intre cei doi, exista o atractie puternica, iar pe plan sexual, pasiunea este cuvantul care defineste cel mai bine viata intima a celor doi. Intr-un mod magnetic si aproape inexplicabil, nu puteti scapa de dorinta de a va afla in permanenta unul in compania celuilalt. Acest cuplu este insa predispus neintelegerilor si conflictelor deoarece visurile si dorintele voastre nu se intrepatrund de cele mai multe. Aveti teluri diferite, iar aceasta va fi principala cauza care va duce la declansarea unor abcese de gelozie sau de panica.

Buze pline -cu buze pline – O relatie frumoasa, intensa, cu intelegere si preocupare fata de binele celuilalt, cu un real interes in a face lucrurile sa mearga bine. Nici unuia dintre voi nu ii plac scandalurile si vorbele aruncate in vant si amandoi credeti ca adevarurile esentiale ale vietii pot fi descoperi doar in familie. Aveti multe in comun, poate prea multe... Sunteti framantati din acelasi aluat si singurul impediment in calea fericirii voastre este ca sunteti prea asemanatori. Exista posibilitatea ca pe parcursul relatiei sa va simtit atrasi, chiar si fara sa vreti, de alte persoane, diferite voua ca personalitate.

Buze pline - buze egale – Probabil ca nu ar exista probleme majore intr-un astfel de cuplu daca cei doi ar vorbi deschis unul cu celalalt si ar mai fi mai atenti si toleranti cu nevoile si asteptarile celuilalt. Partenerul cu buze pline nu iarta usor greselile partenerului cu buze egale, iar partenerul cu buze egale acorda mai multa atentie decat este necesara defectelor celuilalt. Ambii sunt personalitati puternice si au vointe de fier. Atata timp cat invata sa lase de la ei si pun accent pe lucrurile pe care le au in comun, acest tip de relatie poate fi una reusita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri