Forma si marimea buzelor pot spune multe despre gradul de compatibilitatea si armonia care trebuie sa existe intre cei doi parteneri ai unui cuplu.

Daca atat tu, cat si partenerul tau de viata aveti buzele subtiri inseamna ca intre voi exista o legatura speciala, mai stransa si mai greu de dezlegat decat toate neintelegerile si certurile la care va supuneti periodic relatia. Aveti in comun intransigenta si pretentiile exagerate. Amandoi sunteti niste perfectionisti si asteptati ca actiunile, gesturile si dovezile de afectiuni ale celuilalt sa fie fara cusur si de aceea nu incetati sa va atacati in permanenta. Cu toate acestea, daca relatia voastra se bazeaza exclusiv pe dragoste, inseamna ca o sa faceti tot ce va sta in putinta pentru a va schimba si a-l accepta pe celalalt asa cum este. Amandoi sunteti de parere ca pentru dragostea adevarata trebuie luptat pana in panzele albe si ca nu o puteti lasa cu una, cu doua sa se scurga printre degete.

Partener cu buze subtiri, partener cu buze pline – Aveti un mod diferit de a aborda viata. Ganditi, respirati si traiti diferit. Partenerul cu buze subtiri este o fire practica si realista, celalalt este o fire senzuala, pasionala efervescenta. Unul are anumite reticente in a-si dezvalui sentimentele, celalalt este precum o carte deschisa, in care poti citi cu usurinta sentimentele. Unul este omul prezentulului, celalalt este un visator, omul viitorului. Exista discrepante mari in personalitatile voastre si pentru relatia voastra nu se intrevede un viitor senin, insa ceea ce va tine laolalta este faptul ca personalitatea celuilalt vi se pare fascinanta.

Partener cu buze subtiri, partener cu buze egale (sau buze uniforme, buza superioara are aceeasi dimensiune cu cea inferioara) – Relatia dintre un partener cu buzele subtiri si unul cu buzele egale este fie minunata, fie un fiasco, fie pasionala si intensa ca intre cei mai buni iubiti, fie o relatie ca intre cei mai buni prietenie. Intr-un timp foarte scurt, se poate ajunge fie la despartire, fie la divort. Daca amandoi vad in celalalt persoana care ii completeaza si ii poate ajuta sa evolueze emotional, intelectual, personal sau din alte puncte de vedere, atunci relatia are sanse mari sa fie una trainica, menita sa dureze o viata. Daca cei doi nu sunt siguri de iubirea lor, in scurt timp ajung sa-si scoata peri albi si sa accepte de comun acord despartirea ca cea mai buna solutie pentru linistea personala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri