Saptamanal, in fiecare vineri, va asteptam cu interviuri ale unor femei deosebite, pentru a vedea cum au invatat ele succesul si implinirea.

Fata de sotul nostru, trebuie sa stim sa fim sotii. Fata de copilul nostru, trebuie sa invatam sa fim mamici perfecte. Fata de cei din jurul nostru, trebuie sa demonstram ca ne pasa, ca ne afecteaza si ca ne intereseaza. Fata de noi insine, trebuie sa ne amintim ca avem niste visuri de urmat, niste picaturi de implinire de turnat pe suflet. Una peste alta, niciodata nu trebuie sa uitam ca suntem femei. Ca meritam ce-i mai bun si ca putem sa facem lumea sa fie mai buna. Ca sunt atat de multe lucruri marunte care ne fac fericite si ca sunt suficiente pentru a ne face sa uitam de nazuintele cele mari...

Pe marea scena a vietii tumultoase de astazi, indatoririle sunt sfinte si multe. Pe aceeasi scena, cerintele si exigentele personale sunt la fel de multe si diversificate.

Avem de cladit sau de consolidat o cariera in care sa ne dezvoltam continuu si ne depasim limitele. In aceeasi cariera, trebuie sa ne descoperim continuu si sa-l lasam si pe altii sa ne descopere abilitatile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Zilnic, minut dupa minut, suntem prinse intre a fi, a dori si a avea. Cum iesim de aici cu fruntea dreapta si cu sufletul senin? De unde ne tragem, noi, femeile, puterea de a intampina fiecare zi alerta cu liniste? Cum reusim la urma urmei sa atingem ECHILIBRUL? Cum reusim sa fim mame, fiice, sotii, femei cu o cariera si inainte de toate oameni? Cum reusim sa nu ne pierdem avantul acesta nebunesc de a dori... TOTUL? Si nimic mai putin?...

Stim ca nu este deloc usor. Stim ca nu exista reteta pentru implinire. Nici pentru cea personala, nici pentru cea profesionala. Stim insa ca orice este posibil: atat succesul in cariera, cat si fericirea pe plan personal. Mai stim ca viata profesionala se poate imbina armonios cu cea familiala si ca satisfactiile pot veni concomitent din ambele planuri. Nu usor, bineinteles. Succesul, exceptand anumite cazuri, nu vine niciodata de-a gata. Compromisurile, pumnii stransi, sacrificiile, constrangerile, cazaturile, renuntarile sunt inevitabile si fac parte din ascensiunea individuala. Trebuie insa sa crezi, sa vrei cu adevarat si sa lupti chiar si cu morile de vant pentru ceea ce vrei. ASA... se poate!

Ne-am dorit de aceea sa cream acest supliment editorial dedicat femeilor care isi doresc o cariera frumoasa, dar care isi rezerva timp si pentru viata de familie. Implinirea e cu putinta, teoriile noastre nu sunt pura si goala fantezie. Pentru edificare, saptamanal, in fiecare vineri, va asteptam cu interviuri ale unor femei deosebite, femei puternice si sensibile, femei de cariera, pentru a vedea cum au invatat ele succesul si implinirea. Puteti urmari interrviurile realizate pana in prezent cu Sorana Savu, Senior Partner, Premium Communication si cu Lili Baaddi, General Manager al centrelor de slabit si infrumusetare Silhouette. In curand, acestor interviuri or sa le urmeze si altele. O lectura placuta!

Echipa Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri