In ochii tai verzi, tulburi, am vazut prima noapte intens luminata, dar lipsita de stele. Privirea ta stralucea si patrundea prin mine catre ele.

Am avut impresia ca pot uita tot si pot oricand s-o iau de la capat. Astazi am vrut sa fac o lista la 3 luni de la despartire si am scris ce am uitat:
-am uitat vacanta stricata de prietenii tai si faptul ca de atunci ai mers doar cu ei;
-am uitat noptile in care te-am asteptat pana dimineata si nu ai mai ajuns;
-am uitat zilele importante din viata mea de care ai uitat.
In schimb nu am uitat:


-buzele tale care-mi sarutau sufletul;
-clipele petrecute in doi;
-nebunia din noi;
-si tot ceea ce a fost
-ochii tai verzi.
Dupa cum vezi, am uitat tot ceea ce ne-a facut sa nu mai fim NOI DOI si nu am uitat cat ne-am iubit!

In ochii tai verzi mi-am oglindit sufletul pentru intaia oara. Eram o copila nebuna al carei joc inocent te-a prins, surprins, marcat; te-a facut sa te indragostesti in culorile toamnei

In ochii tai verzi, tulburi, am vazut prima noapte intens luminata, dar lipsita de stele. Privirea ta stralucea si patrundea prin mine catre ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

In ochii tai verzi am vazut prima oara surasul unui om indragostit. Mi-ai spus ca m-ai omori, dar nu ai putere sa ma atingi!

In ochii tai verzi, cuibarita, facuta ghem, am avut primul vis. Ma iubeai cu ochii inchisi, cu patul ravasit... cu mainile nesatule, cu buzele pline de dor; dar l-ai strivit.

In ochii tai verzi am plans prima oara, dar verdele nedefinit din ei m-a cuprins in brate cu sete si precum stelele bete din ei... mi-a zambit.

Verdele acesta nebun din ochii tai m-a umilit si apoi m-a iubit; m-a ridicat ingropandu-ma apoi in lacul uitat al iubirilor si-acum a reinventat surasul fetei nebune cu ochii negri si tristi!

Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri