Un nas puternic si drept indica o personalitate ambitioasa, avand un scop bine stabilit in viata, iar nasurile micute apartin personalitatilor care nu vor avea intotdeauna parte de succes in viata.

Profilul nasului descendent – Privita tot dintr-un unghi lateral, in cazul unor anumite persoane, linia nasului poate fi una descendenta, coborand usor spre gura. Un astfel de nas apartine personalitatilor care pun toate lucrurile la indoiala si nu cred in veridicitatea unei informatii pana cand nu este ultraverificata sau cercetata.

Daca ai alunite pe nas – inseamna ca vei intampina dificultati atunci cand vine vorba de castigarea banilor, a succesului, a vreunei recunoasteri sau a atingerii culmilor succesului. Lucrurile bune nu-ti vin niciodata de-a gata. Nu esti genul de persoana careia norocul ii pica de undeva din cer, iar tu trebuie doar sa-i multumesti cerului. Trebuie sa te zbati si sa dai zdravan din coate pentru fiecare realizare si mica reusita.

Narile vizibile – firi cheltuitoare, exuberante, oameni ai extremelor materiale, nechibzuiti, ce adora luxul si lucrurile valoaroase, de calitate si viata traita in stil mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri