Un nas puternic si drept indica o personalitate ambitioasa, avand un scop bine stabilit in viata, iar nasurile micute apartin personalitatilor care nu vor avea intotdeauna parte de succes in viata.

Nasul drept, roman este mai degraba specific sexului tare, indicand o personalitate foarte puternica, hotarata, lipsita de toleranta sau compasiune, hotarata sa lupte pana capat pentru ceea ce isi doreste chiar daca acest lucru inseamna a-i rani pe ceilalti. Un nas roman asociat unor buze pline denota o persoana nascuta sa fie invingatoare sau lider ascultat si venerat, inspirand loialitate si dorinta de a fi urmat in deciziile sale.

Nasul lung: o natura prudenta, dar anxioasa, un grad inalt de inteligenta, o gandire evoluata, insa si temeri multe si ascunse, uneori exagerate

Nasul borcanat – esti o fire optimista, cu un fler pentru afaceri si pentru tot ceea ce este menit sa aduca profit si succes.

Nasul scurt - fire vesela, spontana, un fel natural si degajat de a fi

Nasul carn – o fire prietenoasa, dar totusi ascunsa, avand o perspectiva inediata asupra vietii. O intuitie remarcabila si o personalitate ce se adapteaza usor schimbarilor din societate, insa mai greu celor familiale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Nasul turtit– o fire disciplinata, un mod metodic de a gandi si de a duce lucrurile la bun sfarsit

Nasul micut- tipologia omului rezervat, la locul lui, cu o structura profund emotionala. Astfel de persone nu intampina probleme in a se ocupa de indeplinirea sarcinilor repetitive si sistematice.

Nasul lat si ascutit – fire energica, egoista, dispusa sa castige sau sa piarda totul, o minte ascutita, pasionata de nou, de inventie, de lucrurile menite sa dea regulile peste cap.

Profilul nasului ascendent – Daca te uiti dintr-un unghi lateral la fizionomia fetei, vei observa ca linia de la varful nasului, care de regula ar trebui sa fie orizontala, in unele cazuri este indreptata in sus. Un astfel de nas denota o personalitate credula, ce cade usor prada influentelor si opiniilor celorlalti.

Profilul nasului orizontal – Daca profilul nasului este orizontal, acest lucru inseamna ca nu esti nicio fire sceptica si nici una credula, ci ai o modalitate echilibrata de a aborda lucrurile noi. Esti genul de om capabil sa primeasca vestile rele cu un calm inimaginabil. Nu esti nici influentabila, dar nici nu ai nimic in comun cu Toma necredinciosul.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri