Un nas puternic si drept indica o personalitate ambitioasa, avand un scop bine stabilit in viata, iar nasurile micute apartin personalitatilor care nu vor avea intotdeauna parte de succes in viata.

Nasul acvilin sau grecesc – denota un temperament artistic. In cazul in care nasul este si mic, acest lucru sugereaza o anumita limitare a capacitatilor creative. Posesorii acestui nas sunt in general persoane frumoase, cu trasaturi armonioase si placute ochiului, putand insa dezvolta o obsesie fata de propria persoana si devenind, in urma unor imprejurari, destul de egoisti. Pentru a comunica eficient cu o astfel de persoana, trebuie in primul rand sa ii demonstrezi ca ii porti un respect imens si sa o faci sa se simta o persoana importanta. Cei cu un astfel de profil fiziologic sunt totodata oameni sensibili, pasnici, cu o inclinatie vadita spre estetic. Sensibilitatea acestora poate fi uneori un neajuns. Nu pot lucra la maxima lor capacitate intr-o atmosfera dezbinata sau in care exista permanent conflicte.

Nasul scurt si lat tradeaza un nivel al energiei ridicat, dar si o inclinatie vadita spre lucrurile materiale si concrete in defavoarea lucrurilor care tin de dezvoltarea interioara sau imbogatirea spiritului.

Conform interpretarilor chinezesti, nasul subtire, finut este nasul oamenilor nobili, aristocrati prin firea lor, generosi, cu un spirit al dreptatii innascut, oameni in care poti avea incredere, care nu se pot adapta insa oricaror imprejurari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Persoanele cu nasul concav si varful rotund au o tendinta naturala de a sari in ajutorul celorlalti si gasesc satisfactie personala in activitatile caritabile sau cele ce provin din voluntariat. Aceste persoane intruchipeaza minunat tipul salvatorului universal, cel care ajuta pe toata lumea, indiferent ca ii esti preten sau dusman. Nu putini sunt cei care profita de slabiciunea si pasiunea acestuia pentru binele celorlalti.

Nasul scurt, cu varful ridicat tradeaza o incredere netarmuita in cei din jur. Persoanele cu o astfel de trasatura cad adesea victime manevrelor si intrigilor prietenilor si ale colegilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri