Un nas puternic si drept indica o personalitate ambitioasa, avand un scop bine stabilit in viata, iar nasurile micute apartin personalitatilor care nu vor avea intotdeauna parte de succes in viata.

"Your face, my thane, is as a book where
Men may read strange matters
." (William Shakespeare - Macbeth)

Niciodata sa nu spui ca ai ajuns sa cunosti un om in totalitate. Noi oamenii, cu felul nostru de a fi, de a trai si de a exista suntem cele mai greu de patruns enigme ale Terrei. Intotdeauna se va gasi un alt om, intotdeauna se va gasi o alta intamplare care sa-ti demoleze crezul ca stii totul despre o fiinta umana. Au devenit oare in zilele noastre disimularea si ascunderea sentimentelor, a emotiilor si a trairilor personale parte din natura noastra umana? Sau oare noi, oamenii, ne-am priceput dintotdeauna la asa ceva? Exista insa ceva care nu da gres niciodata: fizionomia fiecarei persoane.

Suntem diferiti fizic, la fel cum suntem si sufleteste.

Fizionomia spune intotdeauna adevarul si numai adevarul despre personalitatea fiecaruia dintre noi si despre persoana care suntem dincolo de suprafata si de ceea ce lasam sa se vada si sa se creada despre noi. Suntem asadar precum niste carti deschise pentru maestrii chinezi, experti in arta citirii fetei. Fiecare aspect al fizionomiei individuale este extrem de important in prezicerea evenimentelor, in intelegerea sau descifrarea felului de a fi al fiecarei persoane.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Incontestabil, nasul si forma acestuia, laolalta cu anumite aspecte psihologice ale comportamentului nostru, ne pot spune multe si interesante lucruri despre noi. Spre exemplu, un nas puternic si drept indica o personalitate ambitioasa, avand un scop bine stabilit in viata, iar nasurile micute apartin personalitatilor care nu vor avea intotdeauna parte de succes in viata. Iata, pe scurt, ce ne destainuie forma nasului despre persoana care suntem cu adevarat:

Nasul mare, lat - Urasti sa primesti ordine si sugestii de la cei din jur, iti displace ideea de a te subordona. Iti place in schimb sa fii propriul sef. Iti place sa-ti impui personalitatea asupra celor din jur si sa iei parte la ceea ce se intampla in jurul tau. Esti tot timpul energica, iti place sa te implici activ in activitati multilaterale, ai o logica de fier si un spirit ascutit al observatiei.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Împreună în arte și simțiri

Un varf al nasului rotund tradeaza o persoana careia ii place sa stie tot, sa se faca remarcata, sa detina un control asupra informatiilor si asupra a ceea ce se intampla persoanelor din jurul lor. Persoanele care poseda o astfel de trasatura fizica sunt firi extrem de flexibile, sociabile, comunicative, deschise, cu un dar innascut de a jongla cu cuvintele. Exceleaza in domenii dinamice si non-restrictive precum jurnalism, comunicare sau relatii publice. Daca vrei sa comuni eficient cu o astfel de persoana, nu-i ascunde lucruri sau nu o minti sub nicio forma. Nimic nu-i place mai mult pe lumea asta decat adevarul in stare pura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri