Nu te las nici o clipa sa ramai in mediocritate, pentru ca viata e prea scurta sa traiesti asa. Trezeste-te! Nu adormi in fata telenovelelor, nu te ascunde de problemele tale, esti stapana propriei tale vieti si numai tu poti schimba ceva.

Daca te plangi mereu fara sa faci nimic pentru a te bucura de o relatie satisfacatoare, de o dragoste care iti ofera liniste si implinire nu vei ajunge niciunde. Eu am un vis si n-am sa ma opresc pana nu va devine realitate chiar daca asta inseamna sa mor pentru asta. Imi place sa vad oameni fericiti, imi place sa vad femei pline de viata, de putere, de speranta, imi place sa vad femei puternice care stiu ce vor si care nu se opresc pana nu obtin asta.

Nu te las nici o clipa sa ramai in mediocritate, pentru ca viata e prea scurta sa traiesti asa. Trezeste-te! Nu adormi in fata telenovelelor, nu te ascunde de problemele tale, esti stapana propriei tale vieti si numai tu poti schimba ceva. Timpul nu iarta pe nimeni. Realism? Ce inseamna realism? Tot aud in jurul meu trebuie sa fiu realista, trebuie, trebuie.

Nimic nu trebuie in viata asta! Alegerile iti apartin. Modul cum privesti viata, modul cum iti decorezi lumea interioara influenteaza lumea ta exterioara. Am sa repet asta la nesfarsit. Am trait pe pielea mea si stiu ca si tu poti. Nu poti sa continui sa dai vina pe altcineva pentru nefericirea ta, tot timpul.

Intrebari permanente:
Ce fac daca ma inseala?
Cum sa-l fac sa se schimbe sa fie omul pe care il doresc langa mine?
Cum il aduc inapoi in viata mea?
Cum sa am o viata sentimental satisfacatoare?
Dragostea te inalta iti da viata si dragostea chiar exista, important e sa stii ce inseamna sa iubesti , important e sa actionezi, important e sa te indrepti in fiecare zi spre ceea ce iti doresti.

Stii cine se plange? Se plang oameni slabi, oamenii care nu au simtul valorii, oamenii care nu stiu ce vor. Ai avut puterea sa treci peste atatea de-a lungul secolelor, sa nu-mi spui Femeie ca nu mai poti, ca nu mai ai forta, sa nu-mi spui ca ai acceptat situatia in care te aflii daca nu te multumeste. Cum sa accepti tot ceea ce nu-ti doresti in viata ta? Cum sa ramai pe loc blocata si sa repeti la nesfarsit aceeasi insatisfactie emotionala.

Scuze vei gasi intotdeauna: Sunt prea batrana sa mai cred ca exista implinire emotionala. Viata mi-a demonstrat altceva. Care viata? Viata pe care ai ales-o tu. Da! Dar lumea asta e plina de un infinit de posibilitati. Daca ai ales o cale si nu a functionat, te-ai oprit aici?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri