Garbo si Papucei.ro te invita la concurs. Ai sansa sa castigi un voucher in valoare de 500 de lei cu care poti face cumparaturi pe site-ul www.papucei.ro. In limita valorii de 500 de lei, iti poti alege orice produse.

In miez de vara, Garbo si Papucei.ro te invita la concurs. Ai sansa sa castigi un voucher in valoare de 500 de lei cu care poti face cumparaturi pe site-ul www.papucei.ro. In limita valorii de 500 de lei, iti poti alege orice produse.

Tot ce trebuie sa faci pentru a putea participa la acest concurs este sa recomanzi site-ul Garbo la 5 prieteni folosind acest formular. De asemenea, pentru participare trebuie sa fii logat in contul tau. Daca nu ai cont pe Garbo, te poti inregistra aici. Pagina concursului este aceasta.



Concursul se desfasoara in perioada 22 iulie-7 august 2009, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Pentru mai multe detalii legate de desfasurarea concursului, citeste cu atentie si regulamentul.

Te invitam sa intri pe www.papucei.ro pentru a te gandi ce premiu ti-ai dori.

Iti uram mult succes!

Participa acum!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri