Fiecare om are în viața sa 83 de probleme. Dar cea de-a 84-a te va ajuta să le rezolvi pe toate celelalte!

8 August 2018 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Există oare o viață fără de probleme? Să ascultăm ce ne spune înțelepciunea lui Buddha…

Citiți o parabolă budistă care circulă pe internet și care ne dezvăluie perspectiva unei vieți lipsite de probleme. Există oare așa ceva? Să ascultăm ce ne învață înțelepciunea lui Buddha…

Fiecare om are în viața sa 83 de probleme. Dar cea de-a 84-a te va ajuta să le rezolvi pe toate....

Dacă există o soluție pentru o problemă, nu îți mai pierde timpul îngrijorându-te în privința ei. Dacă nu există o soluție pentru o problemă, atunci nu îți mai pierde timpul îngrijorându-te în privința ei. Dalai Lama

În vremuri de demult trăia un fermier care, ca tot omul, se confruntă constant cu probleme în viața sa. Deși nu există nimic cu adevărat grav sau rău în viața sa, el se simțea teribil de nefericit. Nu îi mai convenea nimic, viața îi părea o povară, șirul dezamăgirilor părea că se mărește pe zi ce trece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)
Omul a obosit să se mai lupte pentru fiecare nimic așa că a hotărât să îi ceară ajutorul lui Buddha, căruia i-a mers vestea că este un mare înțelept și că poate ajuta pe oricine. Se gândea că dacă îi va expune problemele sale, Buddha îi va arăta drumul cel bun și cum să iasă din hățișul de probleme. Și-a pus așadar toate speranțele în întâlnirea lui cu înțeleptul.

Trebuie să menționăm că fermierul era un fermier bun, un om bun. Îi plăcea ceea ce făcea și îngrijea plantele cu drag. Doar că uneori ploaia nu cădea suficient sau cădea prea mult sau verile era prea lungi și prea călduroase, toamna prea ploioasă, iar recoltele sale nu erau niciodată pe măsura așteptărilor sale.

“Fă ceva, te rog, sau spune-mi ce să fac, ca vremea să nu mai îmi strige recoltele”, l-a rugat el pe Buddha când a ajuns în fața sa.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Principiile de bază ale mașinii CNC Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Omul nostru avea o soție. O soție bună și frumoasă care îl iubea și pe care o iubea mult. Doar că uneori îl mai bătea la cap, iar omul nostru se săturase până peste cap de asta.

“Fă ceva, te rog, ca soția mea să vadă câte fac pentru ea și să mă lase în pace”, l-a implorat el pe Buddha.

Omul nostru avea și copii. Erau copii cuminți, care îi aduceau multe bucurii. Doar că uneori își dădeau în petec cu năzdrăveniile lor și arătau o totală lipsă de respect față de el.

“Spune-mi, te rog, cum să fac ca cei mici să mă aprecieze și să mă privească cu respect”, i-a spus lui Buddha.

Dar bărbatul mai avea multe alte griji și probleme. Și rând pe rând, i le-a spus pe toate lui Buddha când l-a întâlnit.

Plin de răbdare și bunătate, Buddha a ascultat povestea de viață a fermierului. I-a ascultat toate problemele până când aceasta nu a mai avut ce să povestească. După ce bărbatul a terminat de spus ceea ce avea pe suflet a tăcut. Aștepta și spera și spera ca Buddha să îi spună un cuvânt sau să îi ofere o soluție care să îi rezolve dacă nu toate problemele, atunci măcar câteva dintre ele.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

“Nu te pot ajuta”, a spus Buddha.

Bărbatul a înmărmurit. Nu îi venea să creadă că marele Buddha nu îi spune nimic, nu îl putea ajuta. S-a simțit profund jignit și dezamăgit.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>

Foto int: Ton Anurak /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri