Cand esti blocata in frica esti inchisa. Ai tendinta sa-ti construiesti bariere in mintea ta, bariere intre tine si alti oameni.

Pasul 3. Actioneaza si devino ocupata.

Poti sa stai acasa si sa astepti ca increderea si curajul sa vina sa-ti bata la usa. Daca faci asta s-ar putea sa obtii exact efectul opus. Cu cat te gandesti mai mult la asta cu cat balonul de teama din jurul tau creste. De multe ori ne construim monstrii infricosatori in mintea noastra. Te gandesti atat de mult la ce frica iti e de un anumit lucru astfel incat mintea incepe sa creeze tot felul de scenarii horror de ce s-ar putea intampla. O sa fii surprinsa de procentul de temeri care se adevereste in momentul in care te hotarasti sa actionezi.

Pasul 4. Frica este deseori bazata pe interpretari nefondate.

De obicei in viata tindem sa cautam antecedente. Problema e ca deseori gasesti unele negative bazate pe una sau doua experiente sau pe situatii judecate gresit sau chiar pe stupide greseli de comunicare. Cand te identifici cu gandurile tale o sa crezi orice iti spun ele. O practica care te-ar putea ajuta este sa nu-ti iei in serios toate gandurile. De mult ori ele si memoria ta nu sunt cele mai potrivite. Dar asta este si un lucru bun. Pentru ca te deschide sa iti re-examinezi vechile credinte pe care le ai bazate pe experiente pe care poate nu le-ai interpretat intr-un mod care sa te ajute in trecut.Te ajuta sa te deschizi si sa incerci sa vezi ce se intampla de data asta in loc sa stai blocata in temerile tale si in lipsa de actiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Pasul 5. Nu te agata de iluzia ta de siguranta.

De ce nu-ti invingi temerile? Pentru ca tu crezi ca esti in siguranta unde esti acum insa vreau sa-ti spun ca siguranta este o superstitie. A fost creata in mintea ta sa te ajute sa fii sigura. Dar nu exista asa ceva. Viata este o aventura, totul este necunoscut si nesigur. S-ar putea sa fii surprinsa si dezamagirea sa fie mai mare. Nu stii ce se poate intampla. Starea de confort nu te protejeaza pentru totdeauna. E important sa gasesti un echilibru , nu ramane obsedata de necunoscut dar fii constienta ca exista si traieste cu aceasta idée. O sa-ti dai seama ca tu singura iti stabilesti limitele si ca e important sa-ti creezi propria libertate in lume, fara dependente. Degeaba iti construiesti ziduri in jurul tau ca nu te vor proteja.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri