ghid pentru o viaţă împlinită

Ultima Cifră a Anului de Naștere îți spune care este Amprenta Energetică a Destinului tău

Ultima cifră a anului de naștere este cheia care deschide poarta către sufletul tău.

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 6 sau 7 – elementul Foc

Energia focului este una a vitalității, a pasiunii, a luminii, a căldurii, a arderii și a consumului interior. Prin urmare, ești o persoană care simte, gândește și înțelege să trăiască foarte intens. Ai o fire profundă, veselă, exuberanță. Iubești viața și micile ei bucurii, ești plină de vioiciune și îndrăzneală. Îți place aventura, îți place să îți asumi riscuri, îți place să descoperi, să explorezi, să te arunci în necunoscut cu inima înainte. Ești o fire spontană.

foc, elementul focFocul predispune la multă energie fizică, la ageritate mentală, la acțiune fizică. Foarte probabil că iubești mișcarea și activitățile în aer liber, iubești natura și iubești să iubești. Îți place să te afli în competiție cu ceilalți pentru a-ți arăta ție însuți de ce anume ești capabilă. Privești viața dintr-o perspectivă optimistă, dar nerăbdarea și impulsivitatea ta te pot conduce adesea pe cai greșite. Ca aspecte negative, focul predispune către iriscitabilitate, lipsa de răbdare, încăpățânare dusă la extrem, tendința de a-i obosi pe ceilalți prin exuberantă și intensitatea felului tău de a fi. (Foto: Pixabay)

Focul la nivel fizic, în exces, poate crea de-a lungul vieții probleme la nivelul inimii sau ale intestinului subțire, la anxietăți sau atacuri de panică.

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 8 sau 9 – elementul Pământ

Energia pământului este una a stabilității, a afecțiunii, a solidității, a statorniciei, a nașterii și a renașterii, a pragmatismului. Ești o persoană cu picioarele bine înfipte pe pământ, cu un simț al realității bine dezvoltat. Îți place să te înconjori de lucruri care îți fac viața mai ușoară și mai frumoasă, lucruri de calitate. Iubești pacea, echilibrul, armonia și atașată de tot ce înseamnă tradițional. Destinul te-a înzestrat cu înțelepciune, calm, răbdare, perseverență, serenitate, cu o liniște sufletească care te ține întotdeauna la suprafață în bătăliile tale cu viață.

Ai o demnitate aparte și o grație elegantă în modul în care știi să trăiești. Totodată, în ceea ce te privește, sentimentul apartenenței este foarte puternic și simți acut nevoia de a aparține unei comunități, familii, grup etc. Ești o persoană loială, iubitoare, plină de afecțiune față de cei dragi și chiar dacă nu te lași pradă emoțiilor puternice, ții enorm de mult la membrii familiei tale. Ești un prieten de încredere la care ceilalți pot apela oricând.

Ai însă tendința de a fi prea rațională, de a nu-ți asculta instinctele, de a încerca să controlezi întâmplările din viață și jurul tău, ceea ce îți poate aduce și multă suferință. Trăiești prea mult în cercul tău de siguranță și eviți să riști, dar de multe ori eviți și să trăiești cu adevărat. Pământul la nivel fizic, în exces, poate cauza afecțiuni la nivelul stomacului, probleme cu splină sau disfuncționalități la nivelul pancreasului.

Foto homepage: Pixabay

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ultima Cifră a Anului de Naștere îți spune care este Amprenta Energetică a Destinului tău.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.