Intre bugete si orarul aglomerat, nu e usor sa iti faci timp pentru a iti planifica plecarea in vacanta. Dar o vacanta, oricat de mica, poate sa iti aduca nenumarate beneficii. Nu iti permiti sa nu calatoresti. Afla de ce !

8. Vei avea amintiri de neuitat

Daca reusesti sa vizitezi destinatiile pe care le visezi, nu vei ajune mai tarziu sa regreti ca nu ai facut asta. Te vei simti mai implinita pe termen lung. Asa ca daca visezi sa mergi in Australia. Africa sau Asia, de ce sa nu incepi de acum! Planifica, strange bani, cauta detalii si oferte pe internet. Incepe de azi!

9. Te vei apropia de partenerul tau

Calatoriile iti dau sansa de a te simtii bine alaturi de partenerul tau, fara intruziunile responsabilitatilor si ale stresului de zi cu zi. Criza sau nu, un lucru este extrem de sigur: nu se compara o baie relaxanta intr-un jacuzzi cu cearta despre cine sau cu ce facem cumparaturile saptamana aceasta...

Asadar, suntem in Iulie 2009. Fa-ti bagajele sau macar incepi sa-ti planifici vacanta! Gandul ca vei pleca undeva frumos te va relaxa si iti va da energie sa continui… Daca prin stilul tau de viata sau de munca faci deplasari, esti in delegatie si calatoresti des, fa un mic efort si concentreaza-te pe beneficiile calatoriilor tale in interes de serviciu mai mult decat pe responsabiliti si bucura-te mai mult de voiajele tale. Daca nu calatoresti in timpul anului, daca ai o viata sedentara si o munca de birou, e momentul sa constientizezi ca nu iti permiti sa nu pleci macar intr-o vacanta! Asadar, fie ca iti alegi destinatia, ca discuti cu familia sau prietenii despre locatia vacantei de peste cateva luni sau ca iti pregatesti bagajele pentru plecarea de peste cateva zile… incepe de azi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sursa: lazy.ro

Citeste si alte articole pe lazy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Albena. Prezentare, cazare, hoteluri si alte sfaturi

Antalya, oaza din Mediterana

Printre sute de insule: Maldive


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri