Intre bugete si orarul aglomerat, nu e usor sa iti faci timp pentru a iti planifica plecarea in vacanta. Dar o vacanta, oricat de mica, poate sa iti aduca nenumarate beneficii. Nu iti permiti sa nu calatoresti. Afla de ce !

3. Iesi din birou

Cand calatoresti, e mai mult ca sigur ca vei fi in afara biroului decat in interiorul lui. Ceea ce inseamna ca poti sa te bucuri de aer proaspat, de peisajele oferite. Chiar daca nu te cateri pe munti sau nu lenevesti intr-un hamac pe plaja, vei trage aer mai adanc in piept si iti vei reoxigena sangele. Si vei avea de castigat si de pe urma expunerii la soare, cu conditia sa nu exagerezi si sa nu te….arzi.

4. Vei fi mai activa

O calatorie poate sa includa si alte activitati. Poate vrei sa faci rafting, sa vizitezi orase, muzee sau sa joci volei pe plaja. In cazul in care nu vrei sa te odihnesti tot timpul, e clar ca vei merge pe undeva mai mult decat ai fi mers acasa, si, in general, vei fi mai activa decat erai in rutina normala.

5. Te vei bucura de o mancare speciala


In cazul in care nu esti cazata in regim all inclusive, vei lua mai putine gustari decat acasa. Si asta pentru ca e cert ca mancarea de la restaurante e superioara mancarii de fast food sau celei incalzite la microunde. Vei incerca probabil mancarurile specifice zonei in care te afli, cum ar fi tzazikiul din Grecia, ‘shawarma’, ‘falafel’-ul sau humusul din Israel, kebap-ul din Turcia sau Egipt, sushiul din Japonia sau cus-cus-ul din Tunisia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

6. Iti vei schimba atitudinea

Planificarea face parte din distractie. Daca ai o calatorie de planificat, s-ar putea sa iti intrerupa monotonia programului de lucru de la 9 la 5 si faptul ca stii ca vei pleca te va ajuta sa termini mai repede si mai bine ce ai de facut. De asemenea, odata ce ai plecat la drum, vei lasa stresul si grijile in urma ta. Calatoriile iti dau ofera sansa sa descoperi culturi si stiluri de viata diferite, care iti vor largi orizonturile si te vor ajuta sa te bucuri mai mult de viata.

7. Vei cunoaste oameni noi

Calatoriile te pun in contact cu oameni din toata lumea. Socializarea este o terapie foarte buna si iti imbogateste cunostintele despre alte culturi. Ai ocazia sa iti faci noi cunostinte...interesante. A cunoaste oameni care cunosc oameni te va ajuta in orice perioada, mai ales in cea de criza…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri