Cu suficient antrenament, dansul erotic poate fi unul natural, fara efort. Actul sexual este de preferat sa fie distractiv, antrenant, plin de afectiune, in spirit ludic, intim si satisfacator (excellent) sub toate aspectele.

A face dragoste echivaleaza cu a dansa in/pe acordurile unei muzici numai de cei doi stiuta. Fiecare dintre noi poate fi sau nu un bun dansator. O persoana poate avea veleitati de artist, alta este posibil sa nu fie chiar atat de talentata. In cele din urma, dansul pe care il creeaza impreuna este cel care conteaza.

Unii oameni pot dansa foarte bine de unii singuri si detestabil cu un partener. Ca sa fie unul frumos si plin de satisfactii, un dans antreneaza deopotriva cooperare, comunicare si consideratie/respect. Cel putin unul dintre parteneri este indicat sa nu conduca pasii de dans fara sa nu fie in acord cu partenerul sau partenera sa, dansul presupune un parteneriat.

Nici un cuplu nu se asteapta sa danseze din prima bine impreuna fara o perioada de acomodare. Pot exista si exceptii. Adesea nu mai are importanta cat de bine ai dansat sau ai putea dansa cu un partener ipotetic, si asta pentru ca cel care prezinta importanta, cel care conteaza este chiar cel din fata ta, daca iti doresti ca lucrurile sa merga bine centreaza-te pe acum si aici.

Toate aceste lucruri sunt valabile si atunci cand facem dragoste. Inca se intampla destul de des sa consideram ca o viata sexuala multumitoare se naste de la sine, fara o prealalbila acomodare. Este sau nu este o "partida" de sex extraordinara!? Traim cu impresia ca intr-un fel (nu stim cum) oamenii ar trebui sa stie de la sine cum sa faca dragoste, fara sa trebuiasca sa vorbeasca in incercarea de a-si imbunatati calitatea vietii sexuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

In mod cert, daca partenerul tau de dans in mod repetat te calca pe degetele de la picioare si nu doreste sa faca ceva pentru a se corecta, nu dureaza mult pan ate opresti din dansat sau iti gasesti un nou aprtener. Chiar si cei mai "experimentati in ale amorului" adesea au strategii de dans sarace in continut. Oamenii, in special barbatii, intra in defensiva cand partenerele lor vor sa discute despre viata lor sexuala ca si acum aceasta incercare de a discuta echivaleaza cu o tentativa de a-i critica.

Comunicarea intre partenerii de dans sau de cuplu este esentiala in crearea unei experiente cat mai placute. Este indicat ca partenerii sa comunice in permanenta verbal si non-verbal unul cu celalalt pana intr-atat incat sa ajunga sa-si anticipeze unul celuilalt miscarile, dorintele, nevoile, placerile. Cu suficient antrenament, dansul erotic poate fi unul natural, fara efort. Actul sexual este de preferat sa fie distractiv, antrenant, plin de afectiune, in spirit ludic, intim si satisfacator (excellent) sub toate aspectele. Cand ceva nu este ok, cand apar probleme de comunicare, de atitudine pe un fond de credinte invechite, pot aparea si probleme de natura sexuala tocmai prin legaturile intrinseci dintre ele.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Testosteron – rol, valori normale O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor

Autor: Psihosexolog Jeni Chiriac

Sursa: psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri