20 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 4635 share-uri

Folosite in mod corespunzator, afirmatiile pot avea un impact extraordinar asupra mintii constiente si subconstiente, inlesnind procesul de vindecare a corpului.

Folosite in mod corespunzator, afirmatiile pot avea un impact extraordinar asupra mintii constiente si subconstiente, inlesnind procesul de vindecare a corpului. Iata cateva afirmatii care iti pot educa mintea sa gandeasca pozitiv atunci cand vine vorba de sanatate si sa creeze si in interior premisele necesare vindecarii.

Atentie! Sub nicio forma, aceste afirmatii nu pot fi un substituent pentru tratamentele medicale si nici nu le pot inlocui. Folositi-le mai degraba ca pe un medicament spiritual suplimentar menit sa potenteze efectele tratamentelor medicale si sa le faca sa functioneze mai bine.

31 de afirmatii pentru sanatate si a-ti ajuta corpul sa se vindece de boli

1. Imi onorez corpul. Am incredere in semnalele pe care corpul meu mi le transmite.

2. Corpul meu lucreaza intotdeauna pentru sanatate. Corpul meu vrea sa fie intreg si sanatos. Cooperez cu el si devin sanatos, intreg si complet. (Louise Hay)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

3. Sunt inconjurat de oameni iubitori care ma incurajeaza sa fiu sanatos.

4. Imi accept si imi iubesc corpul asa cum este. Sunt profund recunoscator pentru el.

5. Fiecare zi din viata mea este o zi plina de speranta, fericire si sanatate.

6. Corpul meu este conectat la intelepciunea universului.

Foto: Benjavisa Ruangvaree /Shutterstock

7. Pacea lui Dumnezeu, dragostea, sanatatea sunt in mintea, trupul si sufletul meu.

8. Sanatatea este dreptul meu din nastere, sanatatea perfecta este dreptul meu divin. Chiar acum imi revendic acest drept.

9. Cu fiecare zi ce trece, corpul meu devine din ce in ce mai energic, mai sanatos, mai plin de vitalitate.

10. Corpul meu imi vorbeste si imi spune de ce are nevoie.

11. Corpul meu face tot ce ii sta in putinta pentru a crea o sanatate perfecta. Am grija de el oferindu-i respect si dragoste.

12. Sunt profund recunoscator pentru vindecarea care are loc in fiecare celula din corpul meu.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

13. Ma eliberez de toate sentimentele bolnave din mine vizavi de oameni, incidente, evenimente sau orice altceva. Iert si ma iert.

14. Sunt pregatit sa imi vindec corpul. O energie vindecatoare curge prin mine acum si intotdeauna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri