Cand incepi sa te autocritici, schimba directia gandurilor si aminteste-ti ce au scris cei din jurul tau despre tine si aminteste-ti ca esti iubita!
Iti spun eu, cum sa te iubeasca cand nici macar tu nu te iubesti?
Se naste teama ca il vei pierde, dependenta, se naste gelozia pentru ca nu ai destula incredere in tine, pentru ca daca el pleaca tu te vei apleca ca o salcie deoarece iti lipseste echilbrul interior.
Ai auzit de multe ori in copilarie:
Noi stim ce e mai bine pentru tine? Cum poti sa faci asa ceva, dupa tot ce am facut pentru tine? Cum poti sa ne superi?
Ai si uitat care iti sunt calitatile, ai si uitat care iti sunt valorile, in mintea ta rasuna reprosurile altora si ale tale fata de tine si dau un singur rezultat: ''Nu merit!'

Ce poti face?

Iti vorbesc despre iubirea de sine care atrage in viata ta iubirea celorlati!
Ia-ti timp si lucreaza cu tine!

Nu te sfii sa ceri o lista cu lucrurile pe care cei din jurul tau le apreciala la tine! Fa-o! Intreaba un prieten, intreba-l pe iubitul tau sau pe cineva obiectiv. Asta nu reprezinta o un substitut pentru iubirea de sine, ci doar primul pas in a invata sa te iubesti pe tine? De ce trebuie sa te iubesti pe tine?
Iubirea atrage iubire, sa poti atrage iubirea in viata ta, trebuie sa incepi cu tine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Daca ti-e greu sa asculti ce gandesc altii despre tine este greu, roaga-i pe prietenii tai sa-ti scrie sau sa-ti lase un mesaj pe telefon, sa poti auzi si citi mereu. Chiar daca la inceput nu crezi ca unele lucruri sunt apreciate de ei sau nu credeai ca exista, ai incredere ca prietenul tau sau partenerul valoreaza asta.
Cand incepi sa te autocritici, schimba directia gandurilor si aminteste-ti ce au scris cei din jurul tau despre tine si aminteste-ti ca esti iubita!

Daca pentru o clipa ti se pare prea greu, gandeste-te cat de greu iti e cand cauti in exterior, cand astepti, cand tot echilibrul tau interior se sfarama, se risipeste.

Noteaza-ti de fiecare data cand cineva spune ceva dragut despre tine. De fiecare data cand cineva iti spune ceva frumos despre tine , care te face sa te simti bine, scrie-l sau tine-l minte. Cand ajungi acasa scrie-l pe ceva cu titlul ''lucuri bune despre mine''. Continua sa adaugi notite si priveste-le de fiecare data cand simti ca nu gasesti ceva ce iubesti la tine si ai nevoie de motivatie.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Pe curand,

Cristina

Mai multe despre cum iti castigi iubirea de sine, cum poti castiga iubirea si atentia oricarui barbat, cum sa scapi de programarea sociala si sa te dezvolti personal pentru a imbratisa un stil de viata mai bun poti afla pe www.artafeminina.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri