Ceremonia de verificare a virginitatii femeii este considerata actul prin care casatoria este declarata valida.

Conform unui vechi obicei birman, grupuri de flacai se strang in fata casei proaspat insurateilor si se inarmeaza cu pietre si obiecte similare pe care le arunca in cladire, cauzand stricaciuni in interiorul si exteriorul casei.

Cu trei zile inainte de ceremonia nuntii, chinezii jelesc si afiseaza sentimente de tristete si suparare. Prin acest "doliu", parintilor celor care urmeaza sa se casatoreasca li se aduce aminte ca intr-o zi nu vor mai fi. De asemenea, tot in China, exista si un alt obicei care presupune ca mireasa sa-si schimbe rochia de trei ori in timpul ceremoniei de nunta.

In Rusia, mirele si mireasa obisnuiesc sa lege o papusa de masina cu care se deplaseaza spre locul ceremoniei daca isi doresc ca primul nascut sa fie fetita si un ursulet daca isi doresc ca primul copil sa fie baietel.

Pe vremuri, in Scotia, exista un obicei ciudat legat de marturisirea iubirii si de momentul logodnei. In momentul in care fata accepta propunerea de casatorie a baiatului, cei doi trebuiau sa mearga noaptea impreuna la cel mai apropiat parau. Dupa ce isi clateau mainile in suvoaiele de apa, isi reinnoiau legamantul de iubire unindu-si mainile contra curentului de apa, avand drept unic martor luna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Tradiții de Paște. Paștele 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

In anumite triburi din Africa, in dimineata care urmeaza noptii nuntii, exista obiceiul ca tinerii casatoriti sa fie luati “prin surprindere” de un grup de femei care inspecteaza cearsafurile nuptiale si danseaza in jurul lor. Ceremonia de verificare a virginitatii femeii este considerata actul prin care casatoria se declara valida. Tot in Africa s-a transmis obiceiul ca sotul si sotia sa sara impreuna peste un tufis cu flori, acest gest fiind considerat ca relevant pentru inceperea vietii de familie.

Conform unei superstitii stravechi de pe meleagurile australiene, o casnicie plina de ghinion si nefericire se va lega intre cei care urmeaza sa se casatoreasca in cazul in care poarta nume de familie incepand cu aceeasi litera.

In Germania, se credea ca femeia se afla in pericol atata timp cat poarta sarcina, existand riscul ca femeia gravida sa fie rapita in timpul noptii de catre zane pentru a creste copiii acestora.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Polonezii au si ei un obicei ciudat legat de dansul miresei. Participantii la nunta trebuie sa agate bani in rochia miresii, existand credinta ca privilegiul de a dansa cu mireasa trebuie cumparat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri