Rochii spectaculoase in cele mai frumoase locuri ale lumii: Aceste fotografii ale artistei Kristina Makeeva sunt de vis!!

In rochia potrivita, in locul potrivit, poti crea fotografii senzationale, aproape magice. Kristina Makeeva se foloseste de detaliile rochiilor, dar si de frumusetea peisajelor si a locurilor superbe ale lumii pentru a transforma obisnuitul intr-o feerie.

In rochia potrivita, in background-ul potrivit, poti crea fotografii senzationale, aproape magice. Kristina Makeeva este o fotografa extrem de talentata si creativa din Rusia care se foloseste de detaliile si materialele rochiilor, dar si de frumusetea peisajelor si a locurilor superbe ale lumii pentru a transforma obisnuitul intr-o feerie. Fotografiile artistei ruse invita la contemplatie si visare, la o evadare si revenire spectaculoasa in si din cotidian.

Artista calatoreste in lumea intreaga si ajutata de prietenii sai alege rochiile in functie de peisaj si cladirea pe care vrea sa o puna in evidenta. Modelele pozeaza pentru ea in ipostaze suave, de basm, astfel incat fiecare fotografie a artistei devine o creatie unica. Inspirati de un articol publicat pe BoredPanda.com care ne-a lasat fara suflare, va invitam si pe voi sa admirati cateva dintre fotografiile Kristinei Makeeva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Iti puteti admira fotografiile pe Contul de Instagram hobopeeba - Kristina Makeeva Kotleta Timon

Foto homepage: By Inara Prusakova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri