Va prezentam cateva din legaturile amoroase ale unor personalitati masculine care au avut un cuvant de spus in istoria Romaniei si personajele feminine care le-au inspirat: Rona Hartner si Emil Constantinescu, Elena Lupescu si Carol, Velica si Mihai Viteazul, Maria Obrenovici si Cuza.

Carol al II-lea: Elena “Magda” Lupescu– Legatura amoroasa dintre Magda Lupescu si Carol al II-lea a starnit multe discutii si controverse in anii '30, mai ales ca acesta era casatorit cu principesa Elena, fiica regelui Greciei, si nu se bucura de o reputatie sentimentala tocmai ireprosabila. Elena Magda Lupescu, care nu a ascuns niciodata faptul ca este “amanta” oficiala a principelui (din anul1922) s-a nascut la Iasi, in 1896, si a trecut la randul sau prin experiente sentimentale tumultoase.

A fost casatorita cu un locotenent de vanatori de munte pentru o perioada destul de scurta de timp, avand ulterior si numeroase legaturi de iubire cu barbati importanti ai acelei perioade.

Elena era o personalitate puternica, marcand viata si deciziile lui Carol, iar oamenii din anturajul principelui, oricat s-au straduit, nu au putut sa schimbe nimic in aceasta privinta. Incoronat rege al Romaniei in 1930, Carol al II-lea a fost nevoit sa abdice in 1940 si sa plece in exil. Elena Lupescu l-a urmat si in 1947 s-au casatorit in Brazilia. O parte din timpul petrecut in exil, cei doi l-au petrecut in Mexic, Brazilia si Portugalia. Dupa 6 ani de la casatorie, Carol a decedat, iar Elena a decis sa locuiasca pana la sfarsitul zilelor sale in Portugalia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri