22 Mai 2009 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Daca o femeie sta cu picioarele incrucisate si indreptate spre un barbat acest lucru denota interes. Interesul este si mai mare daca are si corpul aplecat spre barbatul respectiv. Daca picioarele sunt indreptate in directia opusa sau sunt tinute drept, fara o directie anume, acest fapt denota ca nu este interesata. Este posibil sa nu doreasca sa fie abordata sau sa caute o modalitate a iesi din discutie.

Cand isi incruciseaza picioarele…

In general femeile stau picior peste picior si stau foarte confortabil asa, dar modul in care femeile isi incruciseaza picioarele cand stau de vorba cu un barbat spune multe. Daca o femeie sta cu picioarele incrucisate si indreptate spre un barbat acest lucru denota interes. Interesul este si mai mare daca are si corpul aplecat spre barbatul respectiv. Daca picioarele sunt indreptate in directia opusa sau sunt tinute drept, fara o directie anume, acest fapt denota ca nu este interesata. Este posibil sa nu doreasca sa fie abordata sau sa caute o modalitate a iesi din discutie. Cu cat sta mai departe si are corpul si picioarele indreptate cat mai departe cu atat este mai putin probabil sa fie interesata.

Cand se joaca cu parul…


Poate ai observat uneori, stand de vorba cu o femeie ca aceasta isi trece mainile prin par, sau il da peste umeri, sau il ridica, sau il lasa sa cada. Aceasta este o modalitate a flirta, pe care o folosesc uneori femeile pentru a te sacai sau pentru ati atrage atentia, pentru a se face remarcata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cand isi inclina corpul…

Este acelasi lucru ca si in cazul picioarelor numai ca acum facem referire la partea superioara a corpului. Daca femeia sta cu corpul departat si are bratele incrucisate acest lucru arata ca este total dezinteresata. Este foarte posibil ca incrucisarea bratelor sa fie un act de obisnuita sau din nonsalanta dar nu este o atitudine deschisa si primitoare. Daca femeia isi inclina corpul spre barbat este clar ca ea este interesata de conversatie si de persoana cu care vorbeste.

Cand te atinge ocazional…

O femeie care atinge cu mana bratul barbatului, ca sa-si arate entuziasmul o poate face din doua motive. Unor oameni le place sa atinga din fire dar altora le place sa atinga pentru ca astfel stabilesc un contact si intaresc o legatura. Daca o femeie isi apleaca corpul spre un barbat si il tot atinge inseamna ca ea doreste sa transmita un mesaj la care barbatul ar trebui sa fie foarte atent.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Cand zambeste…

Atunci cand o femeie zambeste timid si isi apleaca capul usor iar obrajii ii rosesc este un semn ca este interesata de barbatul asupra caruia si-a oprit privirea.

Sursa: psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri