Suntem cei mai buni prieteni cu zeci de persoane cu preocupari care nu au nici in clin, nici in maneca cu ale noastre, avand principii de viata care nu se vor intersecta niciodata cu ale noastre, traind pasiuni care nu le vor depasi vreodata pe ale noastre.

Nu sunt o pesimista sau o persoana singuratica. Pot si stiu sa vorbesc despre prietenie mai frumos decat o fac acum. Am destul de multi prieteni care ma considera un om prietenos. Poate prea multi si prea dragi unii. Poate prea putini daca as scoate imprejurarile in care viata ne incruciseaza destinul si nevoile. Poate mai multi online decat in realitate. Poate ne intretinem relatiile de prietenie prea mult virtual si prea putin in realitate. Pentru realitate, nu avem mereu la dispozitie timp real.

Sunt oameni care trec in viata ta, te schimba, se schimba, nu te mai regasesti niciodata ca inainte, nu-i mai regasesti nici pe ei. Insa nici in ani, nici in suflet nu trebuie sa scormonesti prea mult ca sa dai de ei, sa le zambesti, sa le dai mana si sa le spui pe nume “prieteni”. Oare pe internet, se schimba cineva din cauza ta sau datorita tie? Ar avea de ce? Ma indoiesc. .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Este insa adevarat ca uneori un cuvant aruncat de cineva intr-o doara de un “prieten” virtual are un efect mai tare si cu gust de apa rece decat toate antidepresivele din lume? Este. Este in momentele cand orice cuvant mic poate avea un efect exagerat. Prietenul virtual nu iti vede lacrimile, nu iti simte isteriile, nu judeca, dar isi da seama. Si cu parerea. Prea frumos si fantastic ca sa fie adevarat? Asa spuneam si eu. Amicul de chat te trateaza cu perdea, poate prea delicat in momentele in care tu ai nevoie de o zguduiala puternica. Sau poate te ia prea iute peste picior cand ai nevoie de cuvinte dulci si serioase.  Si te miri de ce??... NU TE CUNOASTE.

Nu-i simti privirea mai departe de monitor, din priviri nu-i simti mangaierea, cuvintele neinsotite de gesturi normale si reale nu par autentice, ironiile le poti interpreta ca insulte, incurajarile le poti percepe ca vax albina. La randul nostru, si noi ne dam cu parerea, discutam, ne ciondanim, ne enervam, ne trece, disparem cu zilele, revenim cu saptamanile. Nimeni nu sufara sau nu se simte neglijat. Nimeni nu reproseaza. Sau doar din cand in cand. Dar nici atunci nu ne afecteaza prea tare. La urma urmei, ne sunt niste straini...

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Vand suflet avea deunazi un prieten un status pe net si un smiley cat toata zilele in dreptul lui. O gluma buna si glumeata pentru cei care nu il cunosc. Tristete si insingurare, pentru cei care il cunosc. Cum se face atunci cand cineva ne intreaba care este cel mai bun prieten al nostru, ezitanti si meditativi, ne ia olecuta timp ca sa raspundem? Unde este prietenul adevarat acum, in momentul acesta, cand avem nevoie rau de el sa ne scoata din raspuns? Nu stim? Stai sa-i dam un search pe google.

Foto main: By Erlo Brown /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri