Suntem cei mai buni prieteni cu zeci de persoane cu preocupari care nu au nici in clin, nici in maneca cu ale noastre, avand principii de viata care nu se vor intersecta niciodata cu ale noastre, traind pasiuni care nu le vor depasi vreodata pe ale noastre.

Da, esti suparata. Rau... nu o spui, dar se vede. Si tare bine ti-ar prinde in momentul acesta vorba franca si sfaturile de mare doamne-ajuta a unui prieten adevarat. Dintre toti prietenii tai multi si buni, care este insa primul la care te gandesti cu oarecare alinare in suflet? Dar fii sincera cu tine, mai mult decat sincera, si gandeste-te bine. Exista cu adevarat unul? Unul care sa lase la o parte sot, familie, iubit, prieten, serviciu, ceaiul de la ora 5, sedinta importanta de la ora 18, propriile necazuri si patanii de dragul ascultarii episoadelor inlantuite din telenovela care se numeste viata ta? Din ce in ce mai rar, dar exista. Il cunoastem toti sub denumirea de prieten neconditionat, reflectia sinelui, cel care te cunoaste mai bine decat o faci tu. Prieten adevarat.

O singura si mare intamplare nefericita, un singur moment de criza nu neaparat financiara, dar sentimentala, si constati ca nimeni nu iti poate ridica moralul la cotele colosale la care o poate face un prieten. Probabil ca atunci e prima oara cand te uiti cu uimire la degetele tale si constati ca sunt prea multe ca sa-ti numeri prietenii care se intrec sa-ti fie alaturi. Nu sa-ti tai degetele... ci cum sa-ti inmultesti prietenii??...  Fuga-buzna la mama tuturor ranitilor, prescurtat si pe numele sau cool: net. Acolo sunt persoane cu miile, dragute si amabile (chiar daca nu toate, nu iti ia mai mult de cinci minute sa faci criteriul de departajare intre cel care merita si cel care nu merita statutul de prieten) dispuse sa ia de bun orice spui tu, sa nu puna la indoiala cuvintele tale, sa te mangaie (virtual si spiritual vorbind), sa empatizeze, sa spuna ca au trecut prin aceeasi situatie ca tine chiar daca situatia difera relativ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Suntem cei mai buni prieteni cu zeci de persoane cu preocupari care nu au nici in clin, nici in maneca cu ale noastre, avand principii de viata care nu se vor intersecta niciodata cu ale noastre, traind pasiuni care nu le vor depasi vreodata pe ale noastre. Daca ne-am putea numara prietenii dupa insiruirea de id-uri cunoscute sau necunoscute din lista de messenger sau din diversele comunitati online. inseamna ca prietenia adevarata ia nastere, persista si insista sa existe dincolo de limitele realitatii. Daca ne-am caracteriza pe noi insene in functie de prietenii pe care pe care tocmai i-am adaugat pe facebook, hi5 sau X alte site-uri si forum-uri pe care socializam inseamna ca suntem cele mai prietenoase fiinte din univers.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri